Rukouspyynnöt

Lähetä rukouspyyntö

 • Rukouspyyntö; Että Jeesus avaa uusia ovia julistaa evankeliumia ja antaa hyvät säät työhön. Herra tuo joka päivä niitä joille voin puhua sinusta ja anna tarkka näky ensi kauden työstä sekä siunaa hyvällä tiimillä ja muusikoilla. Herra siunaa myös kotini ja vaimoni että saamme elää yhdessä rukouksin. Kiitos todella paljon kun muistatte näitä asioita. Amen
  - December 10, 2017
 • Että sydämeni rytmihäiriöt loppuisivat. Että saisin pelastusvarmuuden takaisin.
  Jenni - December 09, 2017
 • Rukouspyyntö. Herra Jeesus ota kaikki taakat ja murheet päältä sekä anna hyviä aikoja elämään. Jeesus siunaa ja tuo ihmisiä eteeni joille voin kertoa evankeliumia joka päivä Kiitos Jeesus armosta jota saamme kokea.
  - December 01, 2017
 • Rukouspyyntö. Taloyhtiössämme on vaikeita ihmisiä jotka koko ajan estii vikoja ja valittaa kaikesta. Pyydän että Jeesus puuttuu tähän tilanteeseen ja loppuu toi valhe, pihapuheet ja saamme hyvän hallituksen ensi vuodeksi. Kiitos Jeesus että näytät valtasi ja saamme vielä iloita. amen
  - November 26, 2017
 • Sisareni tytär 42 v. Laaja aivoverenvuoto. Pyydän esiruokousta paranemisen puolesta ja voimia aviomiehelle, pienelle tyttärelle, isovanhemmille, sisaruksille. Jumalan armoa ja rakkautta suuren murheen keskellä. Pyydän esiruokousta veljeni puolesta. Hänellä lohduton sairaus ja kovat kivut vatsa seudulla. Jopa kuoleman tuntisi helpotuksena. Pyydän että Jumala armossaan auttaa ja poistaa suuret kivut. Anna Luoja armosi auringon paistaa Karille ja tuo helpotusta hänen elämäänsä. Kiitos Jumalalle!!!
  ma - November 21, 2017
 • Rauhaa ja kiitos...pyydän rukousta että avioliittomme tulee kuntoon ja riitely loppuu sekä saisimme apua jostakin kristityiltä ihmisiltä. Herra Jeesus paranna meitä ja eheytä sekä poista hajottavat asiat elinpiiristä. Kiitos Jeesus että alkaa uusi aika elämässä.
  - November 21, 2017
 • Pyydän esirukousta että Jumala voisi auttaa ja johdattaa puolison löytämisessä.
  - November 13, 2017
 • Rukouspyyntö. Poikani sairas ja tarvii Herran parantavaa kosketusta, anna myös asunto ja työ pk-seudulta. Kiitos Jeesus että tähän tulee vastaus.
  - November 07, 2017
 • Akuutti asia Jeesukselle; että taloyhtiön asiat tulee kuntoon ja Herra murtaa pimeyden täällä. Jeesus anna viisautta toimia ja pystyn rauhassa johtamaan hallitusta. Kiitos Jeesus että tulee erittäin rauhallisia kokouksia ja siunaa isännöitsijää.
  - November 06, 2017
 • Esirukouspyyntö ja kiitosaihe; Kiitos Jeesukselle että Herra on armossaan johtanut ja siunannut. Pyydän vielä että Jeesus vastaisi moniin rukouksiin joihin odotan vastausta lasteni kohdalla sekä vaimoni saisi uudistua täysin ja haluaisi uudestaan syttyä Pyhän Hengen tuleen. Jeesus siunaa evankeliumintyöni ja anna hyviä työtovereita, rahavaroja sekä auta löytämään ne ihmiset joille voisin puhua kirkasta evankeliumia. Amen.
  - November 02, 2017
 • 5 Henkilöä -> uskoon tuloa ja paranemista sekä irti alkoholista. Kiitos ja teitä siunaten Jeesuksen nimessä.
  sini - October 24, 2017
 • Toivon, että Herra auttaisi minua lääkeasiassa ja olisi minulle armollinen.
  Jenni - October 22, 2017
 • Rukousaihe. Että Jeesus väkevästi siunaa Israelin matkamme ja koiramme voi hyvin ja turvallisesti sen viikon uudessa hoitopaikassa. Kiitos Jeesus että saamme levätä, virvoittua ja saisi nähdä jotain ihan uutta. Kiitos Jeesus kymmenestä vuodesta avioliitossa. amen
  - October 18, 2017
 • Tärkeä ja ajankohtainen rukousaihe; Huumepoliisi J. Aarnion asiat tulee julki ja totuus tulee esiin. Kiitos Jeesus että kaikki todisteet löytyy ja Herra paljastaa kaiken vilpillisen toiminnan jota tehty huumepoliisin työssä. Herra heitä valhe ulos tästä asista nyt. Kiitos Jeesus.
  - October 03, 2017
 • Ateisti-poikani uskoontuloa ja Jumalan varjelusta hänelle. Hän on 25-vuotias.
  - September 27, 2017
 • Ohjaan tänä syksynä kolmen opiskelijan opinnäytetöitä ja tapaan heitä paljon. Rukousaiheeni on, että Taivaan Isä siunaisi nämä tapaamiset ja ohjausprosessit ja sulkisi nämä opiskelijat rakkauteensa. Jeesuksen nimessä.
  Ohjaaja - September 25, 2017
 • Muistakaa minua taistelussa väärää oppia vastaan joka ei tunnusta Jeesuksen verta kun pelastutaan vaan on oma uhri käytösssä kiitos ja siunausta.
  keijo - September 25, 2017
 • Rukoilkaa minulle sopivaa, uskovaa puolisoa, jolla olisi sama kutsumus.
  - September 25, 2017
 • Tätini ja hänen miehensä uskoontuloa. Ovat jo iäkkäitä, mutta elävät terveellisesti. Eivät syö ollenkaan porsaan lihaa. Hyvin vähän muutakaan lihaa.
  - September 25, 2017
 • Rukouspyyntö pojan puolesta, jonka tyttökaveri jättänyt. Poika sokissa ja ahdistunut. Äitinä huoli pojan mielenterveydestä. Mustasukkaisuutta ja pakkoajatuksia.Herra armahada kumpaakin osapuolta. Herra anna kaikille osapuolille ja läheisille voimia ja viisautta edetä oikealla tavalla. Pojalla armeija kesken. Rukoilen , että saisi käytyä sen loppuun, ja saisi kokea onnistumisia. Keskenjääminen olisi taas yksi epäonnistuminen.
  - September 09, 2017
 • Rukoilkaa, että kyydit seurakuntaan järjestyisivät paremmin, etten aina tarvitsisi yöpyä kaupungissa, kun menen seurakuntaan.
  - August 24, 2017
 • ajankäyttöni ja unirytmini puolesta. internet vie lähes kaiken aikani ja valvon yöt. nukun yleensä klo 15.00 saakka. syyskuussa alkaisivat opinnot, eikä minulla ole keskittymiskykyä.
  ap - August 11, 2017
 • Rukoilkaa,että vapaudun valtavasta makeanhimosta.Saatan syödä kerralla 3 L jäätelöä.Painoa onkin 70 kg liikaa.
  p p - August 08, 2017
 • Rukousaiheet; Että Jeesus antaa selkeän näyn mitä tehdä syksyllä ja antaa hyviä työtovereita mukaan. Lisäksi Jeesus antaa runsaasti rahavaroja evankeliumintyöhön. Pyydän myös vaimolleni voimia työhön ja Jeesus siunaa hoitotiimiä missä vaimoni työskentelee. Jeesus anna pojalleni lukkosepän harjoittelutyöpaikka ja siunaa meidän lapisiamme. Kiitos kun muistatte näitä aiheita.
  - July 19, 2017
 • Herra, pyydän auta terveysongelmissani jotka haittaavat jo merkittävästi työllistymistä. Herra, minulla ei ole koskaan ollut edes ensimmäistäkään tyttöystävää. Auta minua löytämään sinuun uskova nuori nainen ja perustamaan perhe. Kiitos, Jeesus, että kuolit syntieni tähden.
  - July 10, 2017
 • Jeesus kosketa isäpuoleni kuuroa korvaa ja toistakin korvaa jossa huono kuulo. Paranna Jeesus hänen sokea silmänsä ja paranna huimaus. Jumalan hyvyys vetäköön isäpuoltani parannukseen. Pelastusta ja terveyttä pyydän myös äidilleni ja omille lapsille sekä vävylle ja miniälle Jumalan hyvyys vetäköön heitä parannukseen.Jeesus olet kuollut myös minun sukukuntien puolesta, Herra vedä heitä parannukseen. Pyhä Henki puhdista sisimpäni menneisyydessä tapahtuneista traumoista. Anna Jeesus voimaa unohtaa ja antaa anteeksi minuun kohdistuneet pahat teot ja puheet.
  Päivi - June 16, 2017
 • Herra, pyydän että voisit parantaa elämäni kipukohtia niin että kykenisin tasapainoiseen parisuhteeseen. Pyydän johdatusta, että löytäisin rinnalleni ihmisen jonka kanssa olisi hyvä olla.
  - May 28, 2017
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän siunausta ja apua työhöni...olen jäänyt aika yksin. Kiitos Jeesus että annat työtovereita ja vaimoni myös jaksaa tehdä töitä. Jeesus ota kivet pois sydämeltä ja anna todella hyvä syksyn aika ja että lomamme onnistuu. Kiitos.
  - May 28, 2017
 • Kiitos ja rukousaihe; Kiitos paljon rukouksistanne, moniin asioihin tullu vastaus ja asiat etenee...vielä pyydän että kesän työt sujuu vaimollani ja mulla hyvin ja kun kerromme evankeliumia niin siinä on iloa, rohkeutta sekä se saisi koskettaa ihmisten sydäntä. Herra siunaa lapsemme täysin ja ohjaa heidän elämään. Amen
  - April 01, 2017
 • Uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa, on sokeassa tilasssa ja luottaa johdatukseen, Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jeesuksen nimessä valheen henki väistyisi ja Jumala paljastaisi tytölle totuuden. Kiitos rukouksista.
  - March 26, 2017
 • Rukouspyyntö; Että Jeesus antaa armon auringon paistaa elämäämme ja vaimoni saa uuden työn ja hyvän palkan. Jeesus ohjaa johdata ja auta kaikessa ja anna todella siunattu aika kaikintavoin. Herra Jeesus siunaa että osaisin puhua evankeliumia hyvin ja niin että se saisi muutoksen. Kiitos
  - March 12, 2017
 • Kummipoikamme valmistui syksyllä kieltenopettajaksi ja tarvitsee Jumalan apua saadakseen työtä. Olisin iloinen jos voisitte rukoilla hänen puolesta!
  Lars H - March 02, 2017
 • Eräs minun entisen oppilaan tyttö kolmannella luokalla on ADHD-tyyppisiä ongelmia jotka haittaavat koulunkäyntiä ja kavereiden saamista.Voisitteko rukoilla hänen puolesta?
  L H - February 26, 2017
 • Esirukouspyyntö; Pyydän että Jeesus luo paljon uutta mun ja vaimoni työssä, elämässä sekä evankeliointiasioissa. Jeesus anna tämä vuosi olla todella hyvä ja saamme paljon kulkea tuolla ja evankelioida eri puolilla Suomea. Siunaa Jeesus se sanoma jonka lasket sydämeeni ja ihmiset kääntyisivät sinun puoleen. Jeesus anna armosi olla väkevä ja pidä meidät myös terveenä.Kiitos paljon.
  - February 25, 2017
 • Pyydän rukoilemaan todella hyvän ystäväni Andrein puolesta, joka on vakavasti sairas. Pyydän, että Jumala antaa hänelle voimaa kestää kipuja ( nuori mies) ja parantaisi hänet, jotta Andrei pystyisi vielä elämään pitkää tervettä elämää palvellen rakasta Jumalaamme. Hän on hyvin uskovainen ja uskollinen Jumalalle.
  Marina - February 21, 2017
 • Rukousaihe ; pyydän Jumalan armoa työhöni että olisi todella hyvä vuosi ja saisi hyviä työtovereita, viisautta, terveyttä. Herra Jeesus siunaa avioliittoni ja että vaimoni jaksaa tehdä raskasta hoitotyötä, ota hänenkin taakat ja uudista rukouselämä palavavaksi. Kiitos Jeesus että suuri ilo on sydämessä ja tulevat vuodet olisivat todella Herran siunaamat. Kiitos Teille kun muistatte tätä aihetta.
  - February 11, 2017
 • Uskovan nuoren puolesta jolla ollut huimausta ja väsymystä puoli vuotta, tarvitsee Jumalan apua, että pystyisi suorittamaan ylioppilaskirjoitukset. Uskovan nuoren puolesta että krooninen suolistosairaus paranisi. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - February 06, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!
  - February 01, 2017
 • Pyyntö että Jumala antaisi vielä armon ja mahdollisuuden sekä auttaisi vaikeissa olosuhteissani ja asioissani
  Toivoa vailla - January 23, 2017
 • Rukouspyyntö; Jeesus anna todella hyvä loma että virkistyisimme ja asiat vaan sujuu hyvin.Varjele vaaroista ja anna armosi olla joka hetki yllämme.Kiitos Jeesus että työasiat etenee vaikka olemme poissa ja lapsemme pärjäävät.Kiitos kun muistatte rukouksin.Amen
  - January 23, 2017
 • Uskovan nuoren tytön puolesta, joka seurustelee narsistin kanssa, suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jumala ilmestyisi ja vapauttaisi tytön. Lämmin kiitos rukouksista!
  - January 19, 2017
 • Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta, joka seurustelee, sokeassa tilassa ja luottaa johdatukseen, vaikka suhde vie maailmaan. kaverissa vahvasti narsistisia piirteitä, sitoo ajan ja manipuloi. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö. Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon
  - December 06, 2016
 • Rukousaihe; Jeesus auttaa työasioissani ja saan hyvän talousihmisen/kirjanpitäjän avuksi piakkoin. Herra Jeesus, osoita huolenpitoasi ja johdatusta jatkuvasti minulle ja vaimolleni kuin psalmi 23 lupaa, anna rakkauden lisääntyä avioliitossani sekä myös lapsemme saisivat kokea Jumalan armoa joka päivä. Jeesus siunaa psalmi 91 lupauksilla ja turvallisuudella sekä voisin levittää tehokkaasti evankeliumia koko Suomeen. Kiitos paljon kun muistatte näitä. Amen
  - November 12, 2016
 • Jeesuksen Herramme nimessä pyydän! Paranna Katin psyyke, poista pakkoajatukset ja epävakaa persoonallisuushäiriö. Tiedät mitä kaikkea hän on saanut kestää, kun en ole nähnyt hänen pelkojaan, enkä osannut tukea häntä lapsuudessaan. Jeesus armahda meitä molempia. Eheytä parisuhde.
  Seija Turunen - October 31, 2016
 • Esirukouspyyntö; Että Jeesus antaa paljon rakkautta ja hyvyyttä avioliittoomme sekä fyysistä jaksamista niin työhön kuin vapaa-aikaan. Herra avaa uusia ovia ja anna todella hyviä, uusia työtovereita joiden kanssa hyvä toimia sekä viisautta. Pyydän myös että Jeesus osoittaa armoa ja laupeutta joka päivä meille ja viidelle lapsellemme että elämä sujuu. Kiitos Jeesus.
  - October 25, 2016
 • Pieni Matilda 1,8 v vanha on tosi huonossa kunnossa, sydänsairauden takia. Nyt on sairaalassa, kuume 40. Jumala auttakoo hänelle ja voima vanhemmille.
  Rr - October 07, 2016
 • Rukoilkaa valtavan makeanhimon totaalista häviämistä. Syön jopa 3 litraa jäätelöä päivässä. Liikun paljon.
  - September 22, 2016
 • Pyydän rukousta vakavasti syöpäsairaan isäni puolesta, joka nyt myös saanut aivoverenvuodon. Herra, kosketa parantavalla kädelläsi ja elävällä uskolla isää.
  Sanna - September 10, 2016
 • Pyydän esirukousta vaimoni työkyvyn ja terveyden puolesta.
  Th - September 10, 2016
 • Syksyn rukousaihe; Jeesuksen nimessä pyydän armoa, terveyttä sekä rauhaa perheeseeni ja että työasiat sujuu meillä molemmilla. Herra anna hyviä työtovereita sekä rahavaroja evankeliumintyöhön ja hyvin tarkka suunnitelma jo vuodeksi eteenpäin. Jeesus siunaa viittä lastamme ja anna töitä /opiskelupaikka sekä koiramme jalat tulis kuntoon.Kiitos Jeesus että näihin tulee siunattu vastaus.amen
  - September 09, 2016
 • pyydän rukousta 30v uskovan vaimoni puolesta jolla on ilmennyt mielenterveysongelmia. olemme molemmat täysin rikki tästä ja tämä repii meitä erilleen.apua
  kimmo - September 02, 2016
 • Pyydän esirukousta vaimoni terveyden puolesta, tapahtukoon tahtosi.
  st T - August 28, 2016
 • Minua on pian kaksi vuotta piinannut suolistoparasiitti entamieba coli joka aiheuttaa monenlaisia oireita minulle. Mm. Suolistovaivoja puutumista väsymystä pahoivointia pistelyä turvotusta ymt. En jaksa enää. Jeesus paranna.
  pp - August 19, 2016
 • Esirukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni tekisi oikeita ratkaisuja sekä rakastaisi Jeesusta yli kaiken. Herra siunaa myös evankeliumityö ja anna jo uskollisia työtovereita sekä ohjaa työasioissa tosi tarkasti. Pyydän myös sellaista lomaa että todella voisi virvoittua ja vaimoni kanssa olisi kiva olla ja mennä. Kiitos paljon. Amen
  - August 09, 2016
 • Sairastan vakavaa verisairautta. Pyydän yst. rukoustukeanne, että Herramme Jeesus Kristus tekisi vereni täysin terveeksi. t.uskova sisko
  - July 30, 2016
 • Pyydän esirukousta että tyttäreni saisi hakemansa asunnon huomenna. Pyydän esirukousta myös että omat asunto ja talousasiat selviäisivät.
  VK - July 17, 2016
 • Pyydän esirukouksia taloudellisen tilanteeni kohentumisen puolesta. Että saisin pian työpaikan, ja velkani maksettua.
  Th - July 05, 2016
 • Rukousaihe; että Herra Jeesus koskettaa vaimoni sydäntä ja saa parantua kaikesta rikkinäisyydestä ja Jeesus auttaa hänen lapsiaan pois huonoilta teiltä...pyydän myös vanhemmilleni ja lapsilleni tosi siunattua lomaa ja turvallista matkantekoa missä ikinä kulkevatkin. Herra ota heidän taakat ja murheet sekä ole armollinen. Kiitos
  - June 27, 2016
 • Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuun loppupuolella. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.
  ev - June 24, 2016
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni elämästä puretaan kaikki vahingollinen ja turha, Herra siunaa ja rakenna uutta hyvä. Kiitos Jeesus että saamme terveyttä sekä liikuntakykyä ja jaksamme tehdä töitä. Herra osoita armoa, laupeutta ja suojelusta joka päivä ja puhdista pyhällä verelläsi meidät. Kiitos Jeesus että psalmi 91 ja 23 saavat toteutua elämässämme.Amen
  - June 21, 2016
 • Pyhä Henki, vahvista uskoani Jeesukseen ja Raamatun totuuksiin! Auta minua uudistumaan mieleltäni Sinun tahtosi mukaisella tavalla!
  - June 19, 2016
 • Rukouspyyntö; Jeesuksen nimessä pyydän että vaimoni saa rauhan ja kaikki kireys, kiukku ym lähtee ja tulee ilo ja rauha. Jeesus siunaa avioliitomme, työmme sekä anna tarkka johdatus kaikessa. Pyydän myös fyysistä terveyttä meille sekä aikaa liikkua luonnossa. Herra siunaa lapsemme ja ohja oikealle tielle armossasi .Kiitos
  - June 09, 2016
 • Esirukouspyyntö; Herra Jeesus nimessäsi on voima koskettaa vaimoani niin voimallisesti että hän saa uudistua uskossa ja saisi ihan uuden ajan elämässään. Nosta Herra häntä ja rohkaise taas todistamaan suuresta armosta mitä hän on kokenut ja anna voima tehdä raskasta hoitotyötä.Jeesus heitä häirintä ulos avioliitostamme. Kiitos.
  - May 26, 2016
 • Esirukousta tarvitaan seuraavissa asioissa; että vaimoni todella uudistuu uskossa ja innostuu Jeesuksesta, Herra antaa työhömme lisää ihmisiä mukaan, esirukoilijoita ja todistajia. Kiitos Jeesus että siunaat viittä lastamme ja he saavat hyvät työpaikat sekä terveet ihmissuhteet ja uskon Sinuun Herra. Kiitos Jeesus että vastaat näihin anomuksiin.
  - May 14, 2016
 • Rukousaihe...Jeesus väkevällä kädellään siunaa työmme ja elämämme vaimoni kanssa sekä avioliitossa olisi rauhan aika. Pyydän myös että saisimme olla terveitä ja elämässä olisi iloa kaiken kiireen keskellä. Kiitos Jeesus että lapsemme saavat töitä ja terveen elämän.Amen
  - May 11, 2016
 • Rukousaihe; Jeesus kosketa ja nosta taakat, olemme vaimoni kanssa tosi väsyneitä.Herra virvoita ja kosketa sekä anna suuri ilo surun keskelle.Kiitos Jeesus että nyt alkaa uusia hyvä aika. Amen amen amen
  - April 24, 2016
 • Rukouspyyntö; Aluksi kiitos rukouksistanne, paljon on hyvää tullut Jeesukselta. Mutta monia asioita on vielä kesken ja niihin tarvitsemme Jumalan armoa. Eli pyydän että Jeesus auttaa talous ja raha-asioissa niin ettei mitään puutu (ps.23) ja saamme koko perhe kokea Korkeimman suojelusta jatkuvasti (ps.91). Pyydän myös lisää uskoa ja rauhaa kaiken keskellä sekä Herra Jeesus auttaa avioliitossa että se on hyvä ja luja liitto täynnä rakkautta ja uskollisuutta. Siunaa ja varjele myös lapsiamme ja anna töitä. Kiitos Jeesus.
  - April 07, 2016
 • Mieheni on lähtenyt kodistamme, ero on vireillä. Jeesus kosketa meitä molempia ja auta ohjaa elämäämme. Anna rakkautta ja anteeksiantoa toisillemme, pelasta mieheni.Poista minun yksinäisyyteni. Kuule nimesi tähden. Amen
  - April 05, 2016
 • Kummipoikamme O-Pn avioliitto kristityn tytön kanssa on alkanut hyvin mistä iloitsemme. Seurakuntayhteys toimii joka on rukousvastaus. Opiskelut suunnitelmien mukaan, Kiitos Herralle. Haluaisin kuitenkin että rukoilisitte ettei maallinen musiikki saisi liian suuren otteen pojan elämässä. Jeesuksen nimessä. Aamen.
  LH H - March 30, 2016
 • Pyydän rukousta että saisin paljon rukousvastauksia moniin asioihin ja elämä selkenee. Kiitos Jeesus että myös avioliitosta johon pyydän rauhaa ja yksimielisyyttä. Kiitos.
  - March 30, 2016
 • Jeesus auta, nimessäsi pyydän. Pelasta ex-mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen.Anna minulle ihminen rinnalle, joka on se oikea, jottei minun tarvitse olla yksin. Siunaa lapsiani ja anna heille usko sinuun. Kiitos Jeesus avustasi. Amen
  - March 22, 2016
 • Esirukouspyyntö; että Jeesus siunaa ja varjelee perhettämme sekä saisin rohkeuden julistaa Sanaa ja kohdata ihmisiä. Herra anna paljon väkeä mukaan työhön ja tuo hyviä soittajia sekä laulajia mukaan ja kauniit säät. Kiitos Jeesus että otat taakat ja murheet sekä auta kaikissa hankinoissa sekä saamme rahavaroja evankeliumin työhön. Kiitos Jeesus armosta ja huolenpidosta, ps.23 ja 91.Amen
  - March 17, 2016
 • Rauhaa. Pyydän rukousta että Jeesus antaa todella kevyen ja soveliaan ikeen loppuelämäksi mulle ja vaimolle vaikka paljon teemme työtä. Auta vaeltaamaan hengessä ilman tressiä ja saisimme nähdä Herran hyvyyden. Tämä tärkee juttu että jaksaa ja ei oo niin kireetä koko ajan. Kiitos Jeesus.
  - March 10, 2016
 • Esirukouspyyntö. Että Jeesus Parantaja nyt parantaa astmasta , allergisesta yskästä ja väsymyksestä. Herra anna ihan uusi aika elämään ja työhön. Kiitos
  - March 06, 2016
 • Pyydän rukousta isäni puolesta, jonka syöpähoidot eivät enää tehonneet. Herra, paranna ja vahvista isä. Anna meille voimaa sairauden äärellä ja lohduta hädässä.
  sanna - March 05, 2016
 • Jeesus Vapahtajani, Sinä tiedät avioliittoni tilanteen, anna minulle kärsivällisyyttä odottaa Sinun vastaustasi. Luotan Sinuun ja vastaukseesi. Pelasta mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen. Ohjaa hänen ajatuksiaan, tunteitaan, tekojaan ja askeleita. Nimessäsi Jeesus. Aamen
  - March 02, 2016
 • Jeesus Vapahtajani,Eheytä parisuhteeni,sinä tiedät avioliittoni tilanteen, anna minulle kärsivällisyyttä odottaa Sinun vastaustasi. Luotan Sinuun ja vastaukseesi. Pelasta mieheni, kosketa häntä suoraan sydämeen. Ohjaa hänen ajatuksiaan, tunteitaan, tekojaan ja askeleita. Nimessäsi Jeesus. Aamen
  - February 27, 2016
 • Pyydän rukousta isäni puolesta, jonka veriarvot romahti ja joutunut veritankkaukseen. Herra pysäytä syöpä ja paranna isä. Pyydän myös, että herra koskettaisi isääni elävällä uskolla.
  sä - February 19, 2016
 • Esirukouspyyntö; Jeesus auta että jaksan ja ota nyt taakat ja murheet päältä. Vaimoni myös tekee hurjasti töitä.Herra auta koko ajan ja anna myös lepopäiviä. Herra anna koea virvoitusta ja armoa... Kiitos Jeesus että kaadat kaikki Goljatit elämästämme ja avioliitostamme ja saamme elää rauhassa. Herra Jeesus näet vaimoni työpäikan, puutu siellä oleviin epäkohtiin ja että että ihmiset tekee työnsä. Kiitos amen
  - February 14, 2016
 • Jeesus Vapahtajani eheytä avioliittoni, olen aivan uupunut koska miehelläni on toinen, anna meille rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina. Anna meille vielä palavaa rakkautta toisiimme. Kiitos Jeesus nimessäsi
  - February 12, 2016
 • Rukouspyyntö: On monia asioita joihin odotan Herran Jeesuksen apua, eli Herra auta talousasioissa että kaikki menee hyvin ja vaimoni jaksaa tehdä töitä. Jeesus ota taakat ja murhet sekä avaa oikeat ovet nyt auki ja vie eteenpäin. Anna armosi olla valtava... Pyydän myös torstain rukousiltoihin paljon rukoilijoita ja Herran väkevää läsnäoloa koko ajan. Jeesus siunaa lapsemme että pärjäävät elämässä ja olisivat viisaita niissä asioissa joissa ovat mukana. Kiitos todella paljon.
  - February 06, 2016
 • pyydän rukousta isäni puolesta, jonka syöpä on levinnyt ja lääkkeet eivät enää tehoa. Herra, pysäytä syövän eteneminen ja tee ihme mihin vain sinulla on Voima ja Valta. Paranna isä. pyydän myös rukousta pienen poikani puolesta , joka kamppailee puhehäiriön kanssa ja joutuu vaihtamaan koulua. Herra, anna poikani puheen kehittyä ja että hän saisi luotua ystävyyssuhteita uudessa koulussa.
  sa - February 05, 2016
 • Muutama asia Herralle vietäväksi, Jeesus kuule rukoukset: Että Jeesus auttaa lapsiammme työssä ja ihmisuhteissa ja johdattaa heitä kaikessa., että avioliittomme sujuu hyvin ja saamme rauhan ajan elämäämme ja työhömme. Jeesus anna viisautta ja taitoa kaikkeen sekä pidä meidät terveenä. Jeesus anna kokea Sinun armoa, älä muista meidän syntejä ja armahda meitä. Anna uusi aika elämäämme ja voimme aloittaa puhtaalata pöydältä. Kiitos Kiitos amen.
  - January 06, 2016
 • RUKOUSPYYNTÖ! että JEESUS PARANTAISI MINUN VAIKEAN SAIRAUTENI JA V A H V I S T A I S I MINUA. Kiitos rukous avustanne sisar
  - January 06, 2016
 • Rukouspyyntö. Pyydän että rukoilette että kaikki väsymys ja uupumus lähtisi ja saisimme vaimoni kanssa virvoituksen aikoja. Jeesus anna voimia tehdä töitä sekä ota taakat pois. Herra siunaa suurella armolla joka aika. Pyydän myös että molemmat poikani saisi viisautta elämän eri valinnoissa ja menestyisivät niissä tehtävissä mihin Herra Jeesus ohjaa. Jeesus, anna vuosi 2016 olla siunattu vuosi kaikintavoin. Kiitos Teille kun muistatte näitä rukouksin seurakunnassa ym. amen
  - December 27, 2015
 • Esirukouspyyntö; että Elon Herra, Jeesus, antaa paljon työmiehiä ja naisia mukaan evankeliointitiimiin ja saamme hyvän ajan tehdä työtä. Herra Jeesus innoita ja kannusta ja anna todella paljon hyviä päiviä lähteä kertomaan ilouutista ihmisten keskelle. Kiitos Jeesus armostasi. amen
  - December 23, 2015
 • Rukouspyyntö; että Jeesus lisää armoa elämäämme ja avioliittoomme sekä saisimme kokea Herran apua kaikissa elämän alueilla. Jeesus anna meidän polku kirkastua ja poista esteet ja Herra Jeesus anna enkeleille käsky varjella meitä kaikilla poluilla ja työssä. ps. 91 ja ps.23. Herra siunaa lapsiemme tie ja anna töitä ja koulutusta. amen
  - December 14, 2015
 • Esirukousta pyydetään. On muutama asia mihin tarvitsen Jeesuksen apua ja pyydän että muistatte rukouksin. Eli että avioliitossa rauha lisääntyy ja kaikki häirintä loppuu, pystyisin tekemään töitä levosta käsin ja Herra johtaa tarkasti ja avaa oikeat ovet, saisimme vaimoni kanssa olla terveitä tänä talvena ja myös rukousilloissa Herra ilmestyy väkevästi mitä pidämme pienessä piirissä. Myös taloyhtiön asioissa tarvitsen Herran apua että voin viedä asioita eteenpäin ja kaikki kokoukset sujuu hyvin. Kiitos Jeesus että otat kaikki taakat ja murheet ja annat lisää armoa elämäämme. Kiitos ja amen.
  - November 09, 2015
 • muistakaa kärsiviä kristittyjä joka päivä ihmisen poika ja kuoleman lapset yksinäinen jeesus rukoilkaa heidän puolesta päivittäin kehoittakaa toisianne tähän maailman loppuun asti muistakaa myös minua ja helsingin kaupunkia
  mika - October 28, 2015
 • Rukouspyyntö teille; Että Jeesus todella siunaa tulevan talven ja saan hyviä sekä uskollisia työtovereita joiden kanssa helppo tehdä töitä. Jeesus anna avioliittoomme rauha ,ilo sekä poista häirintä kaikin tavoin. Kiitos Jeesus että avaat ovet joista voi suoraan kulkea ja myös talous ja rahavarat järjestyy kaikkeen työhön.amen amen
  - October 27, 2015
 • Rakas taivaallinen isä! Olemme yrittäneet jo yli 10-vuotta saada lasta ja olen saanut 2 keskenmenoa. Herra, kuule rukouksemme pienestä, terveestä vauvasta. Herra, anna minun tulla raskaaksi! T. Mia
  Mia Hokkanen - October 25, 2015
 • Pyydän teitä rukoilemaan muutaman asian puolesta; vaimoni saisi todella vapautua kaikista rasitteista ja olisi aikaa olla Jeesuksen kanssa ja rukouksessa, Herra Jeesus auttaa minua monissa vaikeissa asioissa ja voisin vapautua niistä, että Jeesus antaa liikuntakykyä ja saamme koko perhe olla turvassa kaikelta pahalta (ps. 91). Jeesus anna suuri armosi ja laupeutesi sekä suuri rakkautesi kohdata meitä ja lapsiamme joka päivä. Kiitos Jeesus että saamme myös hyvän loman joka uudistaa kaiken. Kiitos .
  - October 18, 2015
 • pyydän esirukousta, että rukous ja vaihtoehtohoidot pysäyttäisivät isä hannun syövän, kun syöpäläääkkeiden teho on loppunut.
  sanna - October 09, 2015
 • Pyydän esirukousta äitini ( 85 v) puolesta. Hän kovissa kivuissaan, vaikea liikkua. Että Herra avaisi sydämen ymmärtämään henkilökohtaisen pelastuksen tarpeen, että kääntyisi Jeesuksen puoleen ja saisi uudestisyntyä! Ja että Herra koskettaisi parantavasti! HERRA ilmesty!
  Sr - September 21, 2015
 • Esirukouspyyntö; Tarvitsemme Herran Jeesuksen voimaa ja voitelua evankeliumintyöhön jota teemme toreilla ja kohtaamme paljon ihmisiä. Herra anna väkeä väsyneelle ja voimaa voimattomalle sekä avaa kaikki paikat että saamme kohdata todella paljon ihmisiä. Herra Jeesus anna myös esirukoilijoita sekä siunaa kun kokoonumme torstaisin rukoilemaan yhdessä. Pyydän myös armoa avioliittooni sekä iloa liikkua luonnossa ja kerätä voimia sekä terveyttä. Suurkiitos Teille.
  - September 13, 2015
 • Rukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi uskoon minut, vaimoni ja äitini ja uskovien yhteyteen löytämiseen. Apua työ ja taloudellisissa asioissa ja että saisin tonttimaani myytyä. sekä ongelmissa, olosuhteissa ja muissa vaikeuksissa. Mahdollisuus paikkakunnan vaihtoon.Terveyttä sairauksista minulle, vaimolleni ja äidilleni
  pasi - September 11, 2015
 • Esirukouspyyntö seurakunnassa rukoiltavaksi: Pyydän nöyrästi että Herra Jeesus todella antaa kokea armoa ja rakkautta koko ajan enemmän sekä saamme avioliittoon rauhan ja yksimielisyyden ajan. Herra, ohjaa, paranna sekä pidä terveenä ja anna voima tehdä työtä ja ilo lenkkeillä koiran kanssa. Herra Jeesus avaa oikeat ovet ja anna hyviä työtovereita rinnalle. Kiitos Jeesus että saamme jättää sinun vahvoihin käsiisi koko syksyn asiat. Amen
  - September 02, 2015
 • Please pray for a woman in ministry who has been targeted by a single famous man also in ministry. This man is a full fledge narcissist and on his Face book page has a following of 95% women that adore him and he manipulates with his charm and good looks. She has not been happy and upset most of the time they were together, even calling him a narcissist on her Face book page but then tries to lure and seduce him with her good looks also. Both of their ministries are going downhill in this toxic situation. She needs deliverance from this man. He has a long history of womanizing and affairs and flirts with the FB women that follow him.. Please pray that she will permanently be set free from this man in the Name of Jesus. Thank you.
  Estercita Contreras - August 27, 2015
 • Esirukouspyyntö ja kiitosaihe. Nyt on mennyt hyvin töissä ja avioliitossa eli kiitos siitä Jeesukselle ja Teille kun olette rukoilleet. Edelleen pyydän että saisin selkeän ohjauksen työasioissa, ilmestyksen ja viisauden Hengen, ja syksy sujuisi hyvin ja raha-ja talousasiat tulisi kuntoon. Ja että saisimme koko perhe olla terveenä, liikkua sekä rukoilla paljon yhdessä. Kiitos paljon Teille.
  - July 19, 2015
 • Please Pray...I'm 43 ,Never been in a relationship,been praying for relationships for over 20 years.Please Pray GOD brings me (Phil Chavez) women companion for loving relationship in JESUS Name Amen.Pray GOD brings me relationship exceedingly abundantly above what i can imagine in JESUS Name Amen.
  Phil Chavez - June 28, 2015
 • Herra, siunaa heinäkuuni! Anna minun saada tarvittavat työt tehtyä! Kiitos, että minulle näyttäisi avautuvan tilaisuus myös pitkästä aikaa tavata useita ystäviä! Herra, järjestä ja siunaa näitä tapaamisia!
  - June 27, 2015
 • Herra Jeesus auta avioliitossa ja poista häiriköt kauas. Anna meidän rauhassa rukoilla ja elää yhdessä sekä vie meidät vuoren laelle näkemään kauas ja tekemään oikeita päätöksiä. Herra pidä mut ja vaimoni terveenä, työkykyisinä sekä siunaa lapsiamme väkevästi että saavat töitä ja hyvät puolisot.Kiitos paljon.
  - May 12, 2015
 • Rivitaloyhtiömme on hyvin riitaisa. Rukoilkaa sen puolesta ja puheenjohtajan puolesta ettei olisi niin yksin ja että kokoukset olisivat päätösvaltaisia
  L H - May 12, 2015
 • Kummipoikamme O-P solmii kesällä avioliiton uskovan tytön kanssa. Molemmat ovat periaatteessa uskossa mutta tarvitsevat uutta potkua uskonelämässä, maalliset menot kun tuppaa tulla väliin. Jeesus tietää mistä on kysymys. Rukoilkaa myös että O-Pn uskovat kaverit eivät unohtaisi, vaan pyytäisi mukaan uskovien luokse. Jeesus kuulee rukouksen.
  LH H - May 06, 2015
 • Hannun ja minun puolestani.
  - May 03, 2015
 • Kiitos kun olette muistaneet aiheita. Niihin on tullut vastauksia ja Herra vie eteenpäin. -Pyydän että Herra lähettää työmiehiä ja naisa mukaan elonpelloille ja saamme hyviä muusikoita mukaan kadulle soittamaan. -Vankilaherätys jatkuu eri vankiloissa ja Herra siunaa Pekka Korkalaa ja siunaa seuraavan vankilan väki mihin Herra siirtää hänet. Anna tulla vielä tosi paljon vankeja uskoon ja voitelu Pekalle. -Siunaa Arslania että nyt pääsee mukaan työhömme ja saa voitelun todistaa erityisesti muslimeille. -Herra siunaa uusi rukouspiiri jonka veljen kanssa aloitamme ja tuo mukaan ihmisiä rukilemaan. -Että olisi voitelu puhua ja osaisimme tehdä vaimoni kanssa kaikki levosta käsin ja tarkasti. -Siunaa avioliittomme ja poista häirintä sekä riita. Anna terveyttä juosta ja pitää myös vapaapäiviä jollon lepäämme yhdessä sinun vihreillä niityillä ja viet virvoittavien vesien äären. -Herra anna meille psalmi 91 ja psalmi 61 siunaukset tulla konkreettisesti elämäämme.Kiitos paljon Teille kun muistatte näitä aiheita illoisanne.
  - April 06, 2015
 • DS coughs a lot gets heat rash and chapped skin easy..Please Pray GOD will completely heal DS's skin and asthma In JESUS Name...
  - April 02, 2015
 • Pyydän että muistaisitte seurakunnassa rukouksin lapsiani ja vanhempiani että olisivat terveenä ja Herra olisi heille armollinen. Olisi hyvä jos Jeesus nyt antaisi voimia juosta ja pitää huolta avioliitosta sekä vaimoni kanssa voisi suunnitella tulevaisuutta. Herra ole nyt todella armollinen ja laupias meitä kohtaan äläkä muista syntejämme vaan anna uusi alku avioliittoon.Kiitos
  - March 29, 2015
 • Kiitos rukouksista. Olen saanut lohtua Jumalalta ja luotan että saan edelleen. Pyydän että Jeesus murtaa kaikki kiroukset minun ja perheeni yltä, heittää ulos kaikki masennuksen ja väsymyksen ja saamme Abrahamin siunauksen perheemme ylle. Lisäksi tarvitsen paljon hyviä työtovereita, Elon herra lähetä runsaasti työtovereita nyt ja koko kevään ja kesän ajan. Jeesus siunaa avioliittoni niin että siinä on rauha ja vaimoni on sävyisä sekä lempeä. Jeesus anna kahden poikani kokea armoasi ja anna heille hyvät työt ja hyvät vaimot .amen
  - March 21, 2015
 • Pyydän että muistatte rukouksin evankeliointityötämme. Meitä on pieni ryhmä ja Herra ohjaa tarkasti ja anna voitelu puhua ihmisille evankeliumia. Jeesus siunaa kauniilla säällä ja anna hyvä kevät ja kesä. Jeesus siunaa lapsemme että voivat hyvin, saavat töitä ja hyvät puolisot, Jeesus ole armollinen meille äläkä muista pahoja tekojamme. Kiitos paljon Teille.
  - March 11, 2015
 • Rukouspyyntö mieheni aivosyövän vuoksi; Täydellinen paraneminen ja ennalleenasettaminen Jeesuksen nimessä!
  - March 06, 2015
 • Rakas Herra pyydän ota adistus pois veljeltäni joka on syvästi masentunut ja kipuilee kovasti. Auta häntä löytämään elämänsä onni.
  heli - March 04, 2015
 • Pyydämme vaimoni kanssa esirukousta Teiltä: Että Jeesus antaa voimia harrastaa liikuntaa ja saisimme hyvän terveyden. Pyydämme Jeesuksen nimessä että saisimme läpimurron työssämme ja elämässämme siten että asiat alkaa sujua ja saisimme evankelioida todella paljon keväällä ja kesällä. Herra Jeesus kiitos että siunaat lapsiamme ja he saavat työtä sekä pärjäävät elämässä. Kiitos kun muistatte rukouksin, amen
  - February 27, 2015
 • PYYDÄN RUKOUSTA ETTÄ AVIOLIITOSSA OLISI HYVÄ AIKA JA LAPSEMME VOISIVAT HYVIN. PYYDÄN MYÖS ETTÄ JEESUS AVAA UUSIA OVIA EVANKELIOIDA JA SAAMME RUNSAASTI RAHAVAROJA JA ESIRUKOILIJOITA TYÖMME TUEKSI. KIITOS JA AMEN.
  - February 13, 2015
 • Pyydän esirukousta pariskunnan hedelmällisyyden puolesta raskauden aikaansaamiseksi.
  t s - February 11, 2015
 • Hei ! pyytäisin rukousta, että paranisin alkoholismista ja saisin apua rahavaikeuksiini. Nämä kaksi ongelmaa ovat pahentuneet, koska mua kiusataan töissä. Lisäksi toinen siskoni on luonnehäiriöinen ja aiheuttaa paljon kärsimystä suvussa, eikä toinenkaan ole kovin helppo. Lisäksi pyytäisin rukousta sen puolesta, että saisin ajoissa asuntoni siivottua; sinne on kertynyt paljon turhaa kamaa ja ensi viikon torstaina tulee palotarkastaja tarkistamaan asunnon ja jos tavaraa on vielä liikaa, voin saada häädön. Jos voitte näiden asioiden vuoksi rukoilla, niin olisin iloinen. Ja lisäksi pyytäisin rukousta, ettei juominen ole pilannut terveyttäni. Kiitos rukouksesta, Tarja
  TT - January 04, 2015
 • Pyydän rukousta että saamme vaimoni kanssa olla terveitä ja elinvoimaisia tekemään työtä. Kiitos Jeesus että vahvistat ja rohkaiset joka päivä meitä. Jeesus Rakas auta lapsiamme selviytymään elämässä ja johdata työtä, puolisot sekä siunaa koko elämä. Jeesus anna mun ja vaimoni nähdä valtasuuruutesi sekä ole armollinen kun teemme virheitä, älä rankaise vaan anna laupeutesi olla yllämme joka hetki. Herra Jeesus murtukoon pimeys, kirous ja synkkyys avioliitostamme ja anna hyvä, ilon aika avioliittoon. Kiitos Jeesus
  - December 25, 2014
 • Että laihtuisin pysyvästi 50 kg.moni asia jo hankalaa,ylipainon takia.
  p p - December 23, 2014
 • Pyydän rukousta mieheni puolesta, lastemme puolesta ja vanhempiemme puolesta. Apua myös serkkuni perheelle ja veljeni tulevalle perheelle.
  - December 20, 2014
 • Jeesus, siunaa työni, mutta anna myös joululomalla henkinen vapaus työasioista ja siunaa joulumme!
  - December 11, 2014
 • Hei ! toivon rukousta huonossa kunnossa olevan talouteni johdosta, väleistäni siskoihini (jotka välit ovat epäkunnossa) ja että työpaikkakiusaaminen lakkaisi, kiitos !! : )
  TT - November 24, 2014
 • Esirukouspyyntö: Pyydän muistamaan seurakunnassa että Vaasan ja Pelson vankilassa uskonveljet vahvistuu ja siellä tulee vielä enemmän uskoon vankeja. Jeesus siunaa heitä väkevästi ja ei koskaan enää rikoksia. Kiitos Jeesus että siunaat myös avioliittoani ,työtäni, ja niin että osaisin rakentaa Jeesuksen ohjeilla tarkasti niitä asioita joita hän sydämeeni laskee. Kiitos kun rukoilette.
  - November 21, 2014
 • Olen kristillisellä deittipalstalla. Pyydän johdatusta suhteessa miehiin.
  - November 12, 2014
 • Nöyrin kiitos johdatuksesta, siitä että uskon että on tapahtunut tahtosi.
  St - November 08, 2014
 • Esirukouspyyntö: Että evankeliointityömme saisi laajentua ja saisimme lisää väkeä kohtaamaan ihmisiä. Jeesus avaa uusia ovia ja anna todella hyviä tilaisuuksia missä Sinun nimesi tulee suureksi. Pyydän että saame kalustoa, rahavaroja ja hyvät yhteistyötahot joiden kanssa tehdä töitä, Herra Siunaa myös puolisoni, lapsemme ja avioliittoomme että se kestää kaiken työn ja toiminnan keskellä.Ole Herra todella armollinen. Kiitos kun muistatte näitä tärkeitä asioita.
  - November 07, 2014
 • Rukoillaan minun ja erään minulle tärkeän ystävän puolesta, että Jumala antaisi meille monia mukavia yhteisiä hetkiä ja siunaisi, että voisimme olla läheiset ystävät. Lämmin kiitos esirukoustuestanne.
  mh - October 25, 2014
 • Pyydän esirukousta siskoni ja minun välien parantumiseksi. Ilmesty Jumala! Meillä tulee aika ajoin konflikteja ja tilanne on vaikea, kun hoidan meidän äitiämme 24 h/7 ja olen välillä erittäin väsynyt. Tulee paljon väärinymmärryksiä ja kiukun purkauksia, jotka eivät ole rakentavia. Auta Jeesus! Siskoni ei ole uskossa, vaan uskoo new age oppeihin. Rukoilkaa hänelle pelastusta.
  - October 23, 2014
 • Esirukouspyyntö: että Jeesus taistelee puolestani ja perheeni puolesta eikä saata meitä kiusaukseen ja päästää meidät pahasta Herra ole armollinen ja anna todella selkeä näky työstäsi. Kiitos Jeesus että siunaat yhteiset rakentumisillat väkevästi ja tuo paljon väkeä mukaan.Kiitos Jeesus
  - October 11, 2014
 • paranemista Neuropatiasta, selkäydinahtaumasta.
  Nm - October 03, 2014
 • Rakas Jeesus siunaa vaimoni työpaikka ja muuta kaikki siellä. Herra ilmesty ja anna vaimolleni voimia tehdä raskasta hoitotyötä ja siunaa ja pelasta vaimoni veli ja vaimo. Kiitos Jeesus että avioliitossamme olisi hyvä aika ja poista häiriötekijät. Jeesus anna voimia ja myös levon aikoja ettei pala loppuun. Amen
  - September 28, 2014
 • Rukouspyyntö: Että Herra Jeesus raivaa esteet tieltä ja saan nähdä Herran uskollisuuden kaikissa asioissa. Kiitos Jeesus että olet armollinen mulle ,vaimolleni ja lapsillemme ja saamme kokea suurta Jumalan huolenpitoa ja hyvyyttä joka päivä. Kiitos Jeesus Sinun hyvyydestä ja siitä että annat myös terveyttä, elinvoimaa ja liikuntakykyä elämäämme.Amen Kiitos kun muistatte näitä asioita.
  - September 21, 2014
 • Esirukouspyyntö: Jeesus rakas siunaa vanhempiani ja lapsiani väkevästi ja murtukoon pimeyden valta heidän elämässä.Anna heille terveyttä ja iloa sekä asiat sujuu Herran johdossa. Kiitos Jeesus että poikani saa töitä ja hyvät puolisot ja turvallisuutta , Ps.91 ja ps.23 siunaukset. Kiitos
  - September 12, 2014
 • Nuoren naisen puolesta, joka antoi elämänsä Jeesukselle. Hänellä on rankka tausta; että vapautuisi täysin ja että hänen elämänsä järjestyisi kaikilta osin.
  EV - September 03, 2014
 • Herra auta ja vapauta kaikesta entisestä vasta uskoontullut, aikuinen poikani, myös ex-tyttöystävästä.Herra ilmesty ja vapauta.
  äiti - August 29, 2014
 • Pyydän rukousta että osaisin tehdä työni hyvin ja saisin myös viisautta siihen.Pyydän että Jeesus antaa profetoimisen lahjan mulle ja vaimolleni ja voisimme yhdessä palvella Herraa . Kiitos myös siitä että Jeesus pitää mut, vaimoni ja lapsemme terveenä tänä syksynä eikä tule mitään sairauksia eikä onnettomuuksia. Kiitos Jeesus että psalmi 91 ja psalmi 23 siunaukset tulevat käymään toteen väkevästi. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - August 21, 2014
 • Eräs henkilö suuttui joistakin uskonasioita koskevista jutuistani ja profetioista yms ja uskoi niitten häntä koskevan ja reagoi asiaan tekemällä rikosilmoituksen täysin yllättäen. Rukoillaan hänelle vihasta leppymistä, ymmärrystä ja asioiden asettamista oikeisiin mittasuhteisiin ja sitä, että vetäisi turhan rikosilmoituksensa pois. Kiitos muistamisesta. En osannut aavistaa että nimenomaan häneltä sellainen tulisi ja kaikkein vähiten sitä häneltä olisin odottanut. ennemmin olisin sitä odottanut kenelta vaan muulta ihmiseltä.
  MH - August 10, 2014
 • Pyydän esirukousta kolmeen asiaan. 1. Että Jeesus väkevästi ja tarkasti antaisi ilmestyksen miten tehdä evankeliumintyötä tulevaisuudessa ja millaisia hankkeita.2. Että Jeesus siunaa vaimoni ja avioliittoni todella väkevästi ja saamme yhdessä rukoilla ja lukea sanaa. 3. Että saisin todella paljon hyviä työtovereita,esirukoilijoita ja talouspuoli tulisi myös kuntoon. Kiitos kun muistatte rukouksin.
  - August 09, 2014
 • Evankeliointi ja yhteiset tilaisuudet moottoripyörillä olemme aina valmiit vastaamaan miksi kannamme yllämme Gospel Riders tunnuksia. Vaikuttaa helpolta mutta se ei ole. Me emme vastauksen pelon takia jätä laittamatta niitä yllemme. Varjelusta tiellä. Yliluonnollista johdatusta. Jotka mielummin lähtevät juhlimaan kuin mukaan vaikka ovat mukana silloin tällöin saisivat ensirakkauden uudelleen Jeesukseen. Kukaan ei jäisi yksin. Jokaiselle uusi jano, uusi nälkä jotta saisimme ravintoa sillä kesän jälkeen olemme hyvin tyhjiä. Sisaren puolesta sekä matkakoordinaattorin jotka ovat sekä henkisesti että hengellisesti aivan loppu, palatessaan vielä arkityöhön. Virkistystä heille. Iloa kaikille ja uutta yhteyttä Pyhän hengen täytettyä ja ne jotka ajavat lumen tuloon saakka uutta voitelua ja voimaa evankelioida edelleen. Kiitos jokaiselle joka rukoilee!
  - August 03, 2014
 • Pyydän esirukousta vaimoni terveyden puolesta.
  st - August 01, 2014
 • VÄLITÄ OHEISET RUKOUSPYYNNÖT KIITOS JOS VOITTE MUISTAA HEITÄ RUKOUSPYYNTÖ VAIKEAN A J A N J A K S O N JOHDOSTA PERHEESSÄMME ETTÄ JUMALA A U T T A I S I P A R A N T A I S I P E L A S- T A I S I JA VAHVISTAISI. kiitos avusta KAARINA. RUKOUSPYYNTÖ! TÄTINI JA HÄNEN PERHEENSÄ PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI JA ILMESTYISI VOIMAKKAASTI AUTTAJANA ja PELASTAJANA (he ovat monien vaikeuksien pojan kuolema miehen halvaantuminen ym vaikeuksien keskellä) sekä auttaisi ja vahvistaisi vierellä kulkevaa. kiitos RUKOUSPYYNTÖ! EETUN JA ARTUN SEKÄ HEIDÄN VANHEMPIENSA PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI JA ILMESTYISI HEILLE KAIKILLE ENNENKAIKKEA PELASTAJANA MUTTA MYÖS AUTTAJANA JA KÄTKISI VEREN SUOJAAN. kaveri. RUKOUSPYYNTÖ ELINAN JA HÄNEN NUOREN PERHEENSÄ PUOLESTA (heillä on erityisen vaikeaa) ETTÄ JUMALA AUTTAISI PELASTAISI SUOJAISI JA KÄTKISI VERENSUOJAAN täti
  - July 24, 2014
 • mistaisitteko erästä naista Helsingistä on jo yli kolmekymppinen on rikkonainen elämä takana ja mielestäni jumalan avun tarpeessa amen herra tietää
  mika - July 22, 2014
 • Poikani tarvitsisi rahoituksen asunnon ostoa varten. Auta Jeeus.
  KH - July 13, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ JUMALA ANNA T U R V A P A I K A T PERHEELLEMME veli ja sisar
  - July 09, 2014
 • Auta Jeesus taloudessa
  lbp - July 08, 2014
 • Pyydän esirukousta miesystäväni puolesta,että hänestä tulisi raitis,jättäisi baarit ja lopettaisi valehtelemisen. Toivon,että meidän suhde muuttuisi valoisammaksi ja paremmaksi. Asuntoasioihin toivon myös muutosta,että mies haluaisi muuttaa kanssani rauhallisempaan asuinympäristöön.
  - July 01, 2014
 • Tuulalla virtsarakon syöpä. Lääkärit eivät voi enään mitään tehdä. Herra voi.
  RM - June 30, 2014
 • PYYDÄN RUKOUSTA PUOLESTANI, JOTTA HERRA PARANTAA SILMÄNI TERVEIKSI! KIITOS JA YLISTYS HERRALLEMME, JOLLE MIKÄÄN EI OLE MAHDOTONTA! SUURI KIITOS JA SIUNAUS JOKAISELLE RUKOUSTYÖTÄ TEKEVÄLLE!
  km - June 29, 2014
 • Tunnen itseni yksinäiseksi ja arvottomaksi. Kaipaisin kipeästi kosketusta, halausta ja että joku sanoisi suoraan, että olen rakas ja tärkeä. Kaipaisin myös, että arvoni näkyisi teoissa. Ei jaksaisi olla aina itse se joka ottaa yhteyttä ihmisiin. Tuntuu, että olemassaolollani ei ole mitään merkitystä ja että kukaan ei edes huomaisi jos vain häviäisin jonnekin. Kunpa olisi edes yksi ystävä, joka olisi se erityinen. Mulla ei ole koskaan ollut ystävyyssuhdetta, että molemmin puolin olisi koettu toinen yhdeksi tärkeimmistä ystävistä.
  K - June 24, 2014
 • Taivaan Jumala, siunaa poikaani. Hän hylkäsi kesätyönsä ja nyt kaikki junnaa paikallaan. Pelejä, pelejä yötä päivää. Auta, että poikani motivoituisi tekemään jotakin järkevää, töitä joita hänen isänsä hänelle järjestää. Auta, että kaikki järjestyy ja tämä nalkutus, huuto ja uhkailu loppuisi. Jumala, anna pojalleni armossasi toinen mahdollisuus. Anna hänelle toinen kunnollinen , hänelle sopiva kesätyö. Isä, tiedän että sinä voit ja tahdot, ja että sinä rakastat poikaani. Auta hyvä Jumala tässä vaikessa tilanteessa. Anna uusi armo. Isä pyydän sinulta vielä, anna pojalleni kunnon työ heinäkuuksi ja osaksi elokuuta, Ole armollinen. Jeesus tule kotiimme, sinuaa ja varjele, anna rakkauden ja anteeksiantamuksen hengen saada valta täällä, sopu ja rauha. Poista kaikki pahan vaikutus sydämistä ja tekemisistä. Siunaa meitä taloudellisesti. Jeesus, tiedät kaikki vaikeudet ja rahapulan. Siunaa mieheni yritys, anna armossasi asioiden siellä järjestyä ja kaikki se mitä on vireille pantu onnistua ja yrityksen saada sille kuuluvat rahat. Anna työtä ja tilauksia, anna miehelleni sellainen apu minä on paras, ehkä myös yhtiökumppani, avuksi ja taakankantajaksi, ihminen jolla on taitoa, ryhtiä ja innokkuutta. Jeesus, ota pois tämä tuska ja siunaa. Pelasta perheeni. Poista kaikki saatanat juonet, anna veresi suoja. Anna terveyttä ja voimaa minunkin työhöni, auta että jaksan. Jeesus, sinä voit minullekin antaa sopivamman työn, joka ei ole niin raskasta. Pyydän tee se. Anna syntini anteeksi. Aamen.
  K - June 23, 2014
 • pyydän esirukousta siskoni puolesta, että hän tulisi uskoon. Hän on new age -harhassa. Jeesus kohtaa siskoani, pelasta. Pyydän myös veljeni puolesta, että hän jättäisi motoristitouhut, jotka ovat varsin epäilyttävä "kultti" ja tulisi uskoon. Palaisi Jeesuksen tykö. Jeesus pelasta! Armahda!
  sisko - June 22, 2014
 • pyydän esirukousta hampaaseeni. minulla oli raskas poskihampaan poisto ja siihen tuli komplikaatio, joka hyvin kivulias (dry socket). tuntuu etten kestäenää, kipu on niin hirveää. muutenkin hampaani huonossa kunnossa. pyydän Jeesusta parantamaan minut ja tämän kivun pois.
  linda - June 19, 2014
 • Isä Jumala, Jeesuksen nimessä pyydän täydellistä eheytymistä ja paranemista vaivoistani. Ota pois hikoilu, ihon punoittelu, vapinat. Vapauta murehtimisesta ja täytä minut rakkaudellasi joka poistaa kaikki pelot. Kiitos Jeesus avustasi. Amen.
  Pampula - June 18, 2014
 • Auta Jeesus ja anna minun löytää paikkani ja ystäväni. Kiitos Jeesus, aamen.
  lp - June 17, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ! JUMALA A U T A MATTIA JA HÄNEN VANHAA ÄITIÄÄN MONIEN VAIKEUKSIEN KESKELLÄ, UUDISTA JA PARANNA. ystävä
  - June 15, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ EERON JA ILPON SEKÄ HEIDÄN PERHEITENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - June 14, 2014
 • Sisar on menettämässä kokonaan uskonsa. Hän epäilee itsekin pääseekö taivaaseen lainkaan. Kaiken takana on hänen miehensä, joka on rikollinen, asuvat erikseen, mutta vie maailmaan. Hän janoaa ja rakastaa Jeesusta. Janoaja kaipaa Pyhän hegen täytettä. Kiikkuu silti miehessä kiinni. Pelkää sen pettävän. Jeesus ota pois pelko, ahdistus ja miehen auheuttamat traumat, lyönnit ja pelot. Anna sinun rauhasi, puhu palvelijoittesi kautta, anna halu mennä rukoiltavaksi. Hän kokee usein että "ei halua rasittaa muita menemällä rukoiltavaksi" eihän se ole totta - siksi seurakunnassa on esirukoiljoita. Hänen lapsensa on uskossa lapsi sai alle 13 vuotiaana kielillä puhumisen lahjan.
  Riia - June 14, 2014
 • Rukoilkaa nuoremman poikani puolesta hänellä on paha alkoholiongelma ja peliriippuvuus eikä lupaa mennä hoitoon ja minun puolesta rukoilkaa että saan pudotettua painoa ja että uniapnea parantuisi . Kiitos !
  VR - June 11, 2014
 • Jeesuksen mahtavassa nimessä : Kiitos Herra kaikesta, niin vastoinkäymisistä kuin Ilon aiheista elämässäni. Auta ja siunaa kesän kaikki asiat ; juhannuksen risteily siskon kanssa, esirukoilijan tehtävä Klaukkalan tapahtumassa 14.6 ja matka sinne. PELASTA poikani perheineen ; Ilmesty Vapahtajana heille ! Kiitos ! Herra, tunnet elämäni ja sen yksinäisyyden kivun, johon olen kauan rukoillut Sinulta vierellekulkijaa, uskovaa puolisoa; Sanaasi vedoten; Ei ihmisen ole hyvä olla yksin, Minä teen hänelle kumppanin . Kiitos, että myös minulle on tarkoitettu tuon Sanan lupaus . AAMEN !
  LS - June 06, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ EERON JA ILPON SEKÄ HEIDÄN PERHEITENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - May 21, 2014
 • Pitkän erämaan jälkeen uudistuin uskossa, mutta samalla vanhat kivut nousivat pintaan. Olen ahdistunut, joka kumpuaa siitä, että tunnen itseni yksinäiseksi ja arvottomaksi. Mulla on ystäviä, mutta saan olla aina itse se ketä ottaa yhteyttä. Tuntuu, ettei mulla ole oikeasti merkitystä kenellekään. Kaipaan erityistä ystävää, jonka kanssa jakaa asioita avoimesti. Iso ongelma on myös se, että olen homo ja koukussa homopornoon, vaikka olen taistellut asiaa vastaan vuosia ja olen naimisissa naisen kanssa. Kaipaan lähemmäs Jumalaa, mutta tuntuu usein, että lankeamiseni etäännyttävät Jumalasta, enkä pääse sellaiseen yhteyteen mitä toivoisin.
  Kalle - May 21, 2014
 • Rakas Jeesus anna paljon työtovereita evankeliointimiimiin ja anna myös uusia työtovereita. Jeesus anna hyvät yhteistyökumppanit ja toimiva tekniikka tehdä hyviä evankeliointitapahtumia. Kiitos Herra että vastaat tähän.
  - May 18, 2014
 • Pojan puolesta, että saa ennen koulun loputtua tehtyä kaikki rästitehtävät ja saisi ensi vuodeksi opiskelupaikan.Pe 16.5.oikeudenistunto liikenteen vaarantamisesta. Sekin ahdistaa ja jännittää poikaa.
  - May 15, 2014
 • Esirukouspyyntö: Pyydän armoa ja laupeutta minun ja vaimoni elämään ja työhömme, ja että se yhä lisääntyy ja elämästämme poistuu kaikenlainen kiire, epäjärjestys ja paha meno. Pyydän myös Jeesukselta todella hyviä työtovereita, intoa työhön ja kun veljeni lähtee Kiinaan, että siellä kaikki työasiat sujuu turvallisesti ja hyvin. Kiitos Jeesus kun kuulet nämä rukoukset
  kiitos paljon - May 11, 2014
 • Rukouspyyntö: että Jeesus johtaa tarkasti työtämme ja lähettää lisää työmiehiä sekä naisia elonpellolle. Samoin myös että olisi hyvät kelit kohdata ihmisiä missä ikänä liikummekin.Kiitos Jeesus avusta.
  - May 09, 2014
 • Pyydän rukousta itseni ja mieheni puolesta. Neljä vuotta yhdessäoloa takana. Olen ollut onneton suhteessa koska mies on valehdellut asioista ja alkoholi ja baarit ovat kuuluneet hänen elämäänsä hyvin paljon. On monesti luvannut,että ne on taaksejäänyttä elämää,mutta ei kuitenkaan ole. Hän valehtelee edellenkin asioista. En pysty luottamaan häneen enää yhtään. En enää tiedä milloin hän puhuu totta ja milloin valehtelee. Olen jättänyt hänet monesti,mutta aina palannut takaisin yhteen hänen kanssaan kun hän on samat asiat luvannut. Minun on ollut paha olla suhteessa hänen kanssaan kun aina joudun pettymään,mutta en osaa olla ilmankaan häntä ja ajoittain meillä on mennyt hyvinkin. Nyt ollaan oltu erossa kuukausi ja päätin taas,että en huoli häntä enää takaisin,mutta en vaan haluaisi olla ilmankaan häntä. Sekin hankaloittaa asioita koska asumme yhdessä ja olen nyt ollut ystäväni luona miettimässä asioita,mutta en voi täälläkään loputtomiin olla. Asunnon saanti on vaikeaa koska luottotiedot on mennyt aikoinaan ja työtönkin olen tällä hetkellä. Toivon vaan,että miehestä tulisi hyvä ihminen ja tajuaisi miltä minusta on tuntunut kun hän on aina rikkonut lupauksensa ja valehdellut asioista kerta toisensa jälkeen. Toivon,että saamme jutun toimimaan ja voisimme olla yhdessä.
  - May 08, 2014
 • Rukouspyyntö seurakuntaan. Jeesus Rakas , auta mua ja vaimoani nyt että jaksamme tehdä töitä ja näkisimme tulevaisuuden valoisana. Jeesus ota kaikki taakat ja murheet ja anna rukousvastauksia moniin asioihin.amen
  - May 03, 2014
 • Rukousaiheita: Että taloyhtiön remontti menee hyvin ja jaksamme elää kaaoksen keskellä, Herra ilmestyy työasioissa sekä moneen kysymykseen tulee taivaallinen vastaus. Pyydän myös että saisimme koko perhe olla terveenä ja vihollisen hyökkäykset murtuu kokonaan. Kiitos kun rukoiletta näitä.
  - April 25, 2014
 • Esirukouspyyntö: Jeesus anna hyvä työtoveri ja siunaa että voin levätä myös välillä ja oppisin tekemään työtä levosta käsin. Jeesus ohjaa askeleitani ja siirrä viholiset syrjään ja raivaa tie. Kiitos Jeesus että kaikki häirintä loppuu ja saan tehdä työtä rauhassa sekä avioliitossani olisi hyvä aika.Kiitos kun muistatte.amen
  - April 16, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ! VELJENI PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI HÄNTÄ VAIKEIDEN ASIOIDEN KESKELLÄ ANTAISI TULEVAISUUDEN JA TOIVON TERVEYTTÄ JA UUTTA VOIMAA, PELASTAISI HÄNET JA KOKO PERHEEN. sisar sekä VAHVISTAISI VIERELLÄ KULKIJAA JA KÄTKISI KAIKKI JEESUKSEN VEREN SUOJAAN.
  - April 11, 2014
 • VÄLITÄ OHEISET RUKOUSPYYNNÖT KIITOS JOS VOITTE MUISTAA HEITÄ RUKOUSPYYNTÖ VAIKEAN A J A N J A K S O N JOHDOSTA PERHEESSÄMME ETTÄ JUMALA A U T T A I S I P A R A N T A I S I P E L A S- T A I S I JA VAHVISTAISI. kiitos avusta KAARINA. RUKOUSPYYNTÖ! TÄTINI JA HÄNEN PERHEENSÄ PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI JA ILMESTYISI VOIMAKKAASTI AUTTAJANA ja PELASTAJANA (he ovat monien vaikeuksien pojan kuolema miehen halvaantuminen ym vaikeuksien keskellä) sekä auttaisi ja vahvistaisi vierellä kulkevaa. kiitos RUKOUSPYYNTÖ! EETUN JA ARTUN SEKÄ HEIDÄN VANHEMPIENSA PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI JA ILMESTYISI HEILLE KAIKILLE ENNENKAIKKEA PELASTAJANA MUTTA MYÖS AUTTAJANA JA KÄTKISI VEREN SUOJAAN. kaveri. RUKOUSPYYNTÖ ELINAN JA HÄNEN NUOREN PERHEENSÄ PUOLESTA (heillä on erityisen vaikeaa) ETTÄ JUMALA AUTTAISI PELASTAISI SUOJAISI JA KÄTKISI VERENSUOJAAN täti
  - April 11, 2014
 • Anna anteeksi syntini, olen hoitanut huonosti Sinun luomaasi, itseäni. Jeesus auta, oma etuhampaani katkesi ja on hankala ja kallis hoidettava. Minulla on osaproteesit jotka ei sovi, en totu niihin. Hoidot on liian kalliita minulle. Johdata ja auta.
  sisar - April 11, 2014
 • Pyydän rukousta että A. Saisin hyvän työtoverin, B. Että Jeesus ottaa taakat pois ja c. Saisimme armon ajan avioliittoomme.Kiitos
  - April 10, 2014
 • Pyydän esirukousta auto-onnettomuudessa olleen tuttavani puolesta. Hän tarvitsee lihasruhjevammojen takia "pientä ihmettä" jotta murtumatkin saataisiin hoidettua.
  - April 04, 2014
 • Esirukouspyyntö: Kiitos Jeesus että nyt annat todella suuren armon elämääni ja työhöni sekä avioliittooni. Jeesus anna kokea sinun suurta armoa jossa ei omilla teoilla ole merkitystä, Kiitos Jeesus että annat voittoja ja saan kokea sulaa hyvyyttä ja laupeutta..Psalmi 23 koko elämäni ajan.amen
  - April 02, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ! VELJENI PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI HÄNTÄ VAIKEIDEN ASIOIDEN KESKELLÄ ANTAISI TULEVAISUUDEN JA TOIVON TERVEYTTÄ JA UUTTA VOIMAA, PELASTAISI HÄNET JA KOKO PERHEEN. sisar sekä VAHVISTAISI VIERELLÄ KULKIJAA JA KÄTKISI KAIKKI JEESUKSEN VEREN SUOJAAN.
  - March 27, 2014
 • Pyydän esirukousta kahden ihmisen terveyden puolesta. Toisella on aivoverenvuoto ja toisella juuri todettu syöpä. Tapahtukoon tahtosi.
  - March 19, 2014
 • Minulla on uskovaisille seuraavat rukousaiheet ja joka sydämelleen saa jonkun näistä niin sen aiheen puolesta voi rukoilla mikä on tärkein ja mikä jotenkin tarttuu mieleen: -Minun läheiset, sukulaiset ja ystävät -Työasiat, opinnot, koulun vaihto ja entisestä koulusta eroaminen ja muut sellaiset asiat -Raha ja toimeentuloasiat -Fyysinen ja psyykkinen terveyteni ja kuntoni -Ihmissuhteet -Eräät asiat joita pelkään mutta en sano tarkemmin että mitä -Se, että eräs ihminen voisi olla ystäväni ja voisin viettää aikaa hänen kanssa -Tukihenkilöasiat -Ihmiset joita en ymmärrä ja joitten kanssa ollu ongelmia ja joille olen ollu liian pitkävihainen -Ihmiset joista tykkään ja jotka mulle on tärkeitä -Suomen valtio -Joensuun kaupunki ja sen valtuusto, johtaja, asukkaat, kaupungin eri alojen työntekijät -Israel -Venäjä -Kehitysvammaiset -Autistit, Asperger yms ihmiset -Mielenterveyspotilaat -Pitkäaikaissairaat ja fyysisesti vammaiset -Lapset, nuoret ja vanhukset -Ekaterina -Soropin Eve -Aulikki - Kaikki sairaanhoitajat ja lääkärit Minulla on myös blogi sivuilla http://esirukouksia.blogspot.fi/ ja joka uskoo Jeesukseen voi minkä tahansa siellä esille nostamani asian puolesta rukoilla vaikka en erikseen siellä rukousapua kaikkeen aina pyytäisikään. kiitos
  H M - March 18, 2014
 • Esirukouspyyntö: Jeesus, vain sinä voit antaa ihan uuden ajan elämääni ja avioliittooni. Pyydän suurta siunausta työhöni, avioliittooni, kahdelle pojalleni ja sitä että kaikki pimeys ja kirous murtuu elämästämme. Jeesus anna voimasi tulla elämäämme täydellä kirkkaudella ja saisin paljon rukoilla ja olla läsnäolossasi. Kiitos Jeesus paljon.
  - March 15, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ ASUIN ALUEELLAMME OLEVAN JATKUVAN HÄIRIÖN JA PAHA JOHDOSTA ETTÄ JUMALA LOPETTAISI SEN JA SAISIMME ASUA TURVASSA. sisar ja veli
  - March 12, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ! VELJENI PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI HÄNTÄ VAIKEIDEN ASIOIDEN KESKELLÄ ANTAISI TULEVAISUUDEN JA TOIVON TERVEYTTÄ JA UUTTA VOIMAA, PELASTAISI HÄNET JA KOKO PERHEEN. sisar sekä VAHVISTAISI VIERELLÄ KULKIJAA JA KÄTKISI KAIKKI JEESUKSEN VEREN SUOJAAN.
  - March 11, 2014
 • Rukouspyyntö: Odotan läpimurtoa evankelistan kutsussani niin että voisin vielä enemmän tavoittaa ihmisiä jotka ei tunne Jeesusta. Pyydän suurta armoa sekä sitä että osaisi puhua niin ihmisille että he ymmärtävät evankeliumia sekä saisin hyviä työtovereita tiimiin. Samoin myös Herra itse kutsuu esirukoilijoita etta voisi mennä täydessä voimassa eteeenpäin. amen
  - March 05, 2014
 • Pyydän rukoustukea perhe/työelämään. Jeesus pelasta työkaverini ja uudista minut. Anna viisaus sekä johdatus työelämään. Uudista perheeni uskossa ja anna meille palvelustehtävä. Ilmesty isälleni ja siskolleni. Kiitos rukoustuesta! T.veljenne
  - March 04, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ JUMALA ANNA PERHEELLEMME JA VELJILLENI PERHEINEEN T U R V A P A I K A T sisar
  - February 26, 2014
 • Rukospyyntö: Että Jeesus voimakkaasti auttaisi avioliitossa nyt ja voisimme tehdä työtä rauhassa siellä minne Herra lähettää. Samoin Herra lähettää uusia työntekijöitä niihin tapahtumiin joita pidämme eri paikossa ja saisimme kohdata todella paljon ihmisiä hyvässä kelissä. Kiitos kun muistette rukouksin.
  - February 23, 2014
 • Pyydän esirukousta, että Jumala parantaisi minut sairaudesta, joka aiheuttaa rintakipuja. Olen uskova mies. Kiitos!
  Jouko - February 21, 2014
 • Rukouspyyntö, vointini yksinäisyyden poistumisen, yksin olemisen, perheasian, oikeusasian, kantelu on, voitto siihen että saan oikeuden...antin, poikani puolesta, varjelusta kaikille, perheemme. Ps. 41, 51, 91, 4, 23, 94. Vapautta itselleni, hyväksyä itseni, unohtaa kaikki mennyt. Veren alle meidät. Jes 53. Terve usko.
  - February 08, 2014
 • Rukouspyyntö: Että Jeesus autaa väkevästi evankeliumitiimiämme ja Herra lähettää uusia työmiehiä ja naisia elonpelloille. Jeesus siunaa että saamme tulen ja voitelun julistaa Sanaasi sekä ihmisiä tulee myös uskoon tapahtumissa ja rukousilloissa Herra olisi läsnä. Jeesus siunaa todella paljon Heimoa,Vätiä ja Pirjoa että työasiat sujuu hyvin. Amen
  - February 05, 2014
 • Pyydän rukousta että Jeesus antaa todella paljon lisää esirukoilijoita työhömme. Jeesus herätä niitäkin jotka ovat poistuneet ja synnytä uusia rukoilijoita. Jeesus rakas anna sinun mielisuosio levätä työmme ja tiimin yllä, siunaa avioliittoni ja auta että osaaan puhua kadunihmisille evankeliumia niin että ymmärtävät. Jeesus siunaa ensi viikon työt ja tapahtumat että saamme kohdata paljon ihmisiä. amen
  - February 02, 2014
 • Minulla kun on ollut näitä määräaikaisia tukihenkilöitä, joista ensimmäiset oli opiskelijoita joilla se tukitoiminta kuului opintoihin, yksi oli ihan ammattilainen mutta työkiireittensä vuoksi joutui lopettamaan ja yksi on vertaistukihenkilö, mutta määräaikainen sellainen ja on muuttamassa toiselle paikkakunnalle. Olen jo kauan halunnut erästä minulle tuttua ja tärkeää ihmistä tukihenkilökseni. Hän ei ole siihen jostakin syystä alkanut. Ei ole ollut aikaa tähän asti ainakaan. Mutta kuitenkin tuntuu, että hän olisi oikeanlainen siihen hommaan. Olen haaveillut siitä, että tuo ihminen olisi tukihenkilöni ja että ostaisi takaisin sen vanhan asuntonsa eräästä kaupunginosasta, sen jossa hän asui silloin kun teki vapaaehtoistyötä eräässä järjestössä(hän on se entinen "Soropin Eve") tai sitten täältäkin päin kaupunkia eräästä rivitalosta ostas asunnon jossa voisin kerran kuukaudessa hänen luona olla yötä. Hänellä on kuormittavaa ja stressaavaa olla töissä ja se näkyy hänestä päällepäin. Ainakin vähän ennen joulua näkyi kun yhden ainoan kerran hänet näin hänen työpaikallaan kun siellä oli minulla asiointikäynti. Rukoillaan sen puolesta, että jos se työ on liian rankkaa, niin hän voisi lopettaa ne työt ja mennä työkkäriin työttömäksi työnhakijaksi tai siirtyä ammattiliittonsa päivärahoille. Silloin hänellä olisi aikaa enemmän sekä omalle kodilleen ja perheelleen, että myöskin muihin juttuihin ja tukihenkilöksi. Olen häntä toivonut tukihenkilöksi jo monta vuotta. Rukoillaan sen puolesta, että joko hän tai joku muu yhtä mukava ihminen alkas tukihenkilökseni ja että Jeesus saisi tuossa henkilössä vaikuttaa tahtoa ja tekemistä.
  mh - February 01, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ HERRA SIUNAA JA SUOJAA AVIOLIITTOMME JA KÄTKE SEN VERESI SUOJAAN. sisar ja veli
  - January 29, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ EERON JA ILPON SEKÄ HEIDÄN PERHEITENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - January 28, 2014
 • Esirukouspyyntö: Että Jeesus antaa hyvät kelit julistaa joka päivä evankeliumia pitkin kaupunkia ja saamme uusia työntekijöitä mukaan työhön ja saisimme kohdata todella paljon ihmisiä. Pyydämme myös esirukoilijoita runsaasti työhömme että jaksamme. Kiitos amen
  - January 25, 2014
 • Esirukousta pyydetään: Että Jeesus antaa hyviä ja uskollisia työtovereita ja Herra antaa näkökykyä mihin suuntaan menemme. Pyydän myös siunausta avioliittooni jossa myrskyää vähän väliä, Jeesus anna rauha ja poista sellaiset asiat jotka rikkoo liittoamme. Jeesus Kiitos kun kuulet nämä pyynnöt,amen
  - January 17, 2014
 • Rukouspyyntö kaikkien asioitteni puolesta, perhe, oikeuden toteutuminen, lapsi kotiin, anteeksi anto, rakkaus, ja haluaisin kielillä puhumisen armolahjan ja mielenrauhaa. + Naapurin puolesta. Kiitos.
  - January 17, 2014
 • RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ EERON JA ILPON SEKÄ HEIDÄN PERHEITENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - January 10, 2014
 • _________________________________________________ RUKOUSPYYNTÖ /RANKKA TAPAUS SUVUN PUOLESTA JOSSA TIETTÄVÄSTI EI OLE OLLUT USKOSSA OLEVIA HENKILÖITÄ USEAMPIIN ´VUOSIKYMMENIIN JA TUO SUKU ON ERITTÄIN KOVISSA VIHOLLISEN KAHLEISSA ETTÄ HERRA JEESUS MURTAISI PIDÄTTÄVÄT ESTEET JA ILMESTYISI PELASTAJANA JA VAPAUTTAJANA HERRA VAHVISTA ENSIMMÄISENÄ USKOON TULLUTTA RUKOUSPYYNTÖ KAHDEN NUOREN PERHEEN PUOLESTA JOTKA OVAT VOIMAKKAITA ATEISTEJA ETTÄ HERRA VOIMALLISESTI ILMESTYISI PELASTAJANA JA AUTTAJANA RUKOUSPYYNTÖ LASTEN PUOLESTA ETTÄ JEESUS U U D I S T A I S I HEIDÄT USKOSSA. RUKOUSPYYNTÖ vaikeasti sairaana olevan henkilön puolesta että JEESUS PARANTAISI JA VAHVISTAISI HÄNTÄ. RUKOUSPYYNTÖ EERON JA ILPON SEKÄ HEIDÄN PERHEITENSÄ PUOLESTA ETTÄ HERRA PELASTAISI JA AUTTAISI Kiitos rukousavusta sisar Herrassa.
  - January 03, 2014
 • Pyydän rukoustukea Michael Schumacherille ja hänen perheelleen. Jeesus pelasta Michael ja hänen perhekuntansa! Kiitos rukoustuestanne! T.jari
  - December 30, 2013
 • pyydän esirukousta itselleni. olen 32-vuotias, vastikään vaikeasta suhteesta eronnut nainen. olen hyvin yksinäinen, toivoisin hyvää miestä rinnalleni ja oman perheen perustamista. voisitteko rukoilla hyvää miestä, " sitä oikeaa" miestä , jonka Jumala minulle tarkoittanut, elämääni, etten enää olisi yksin ja tuntisi itseäni niin ulkopuoliseksi.
  linda - December 28, 2013
 • Esirukouspyyntö: Että Jeesus auttaa väkevästi työssäni ja siunaa todella tiimiä kun teemme yhdessä töitä eri puolilla kaupunkia. Jeesus poista hajaannus ja tuo niitä takaisin jotka jääneet pois ja uudista taas heidän kutsu. Kiitos Jeesus että annat armoa armon päälle. amen
  - December 25, 2013
 • Rukousaiheita rukoiltavaksi: Että vaimoni uudistuisi ja saisi kokea Jeesuksen murtavaa rakkautta, saisi tietää mihin seurakuntaan menisimme, että ymmärtäisi miten toimia työssä ensi vuonna ja raha-asioissa tulisi voitto ja puute poistuisi. Kiitos kun muistatte näitä akuutteja asioita.
  apua nyt... - December 22, 2013
 • Ihmissuhteet korjaantuisivat ja voisimme viettää yhdessä yhteisen joulun. helpotusta taloudelliseen tilanteeseeni. 12-vuotias tyttöni saisi ymmärrystä koulu elämäänsä ja oppisi huomioimaan kiusaavan kaverinsa Jeesuksen rakkauden kautta.
  Ah - December 14, 2013
 • Pyydän rukousta koko tiimin puolesta että Herra tuoa takaisin ne jotka jääneet syrjään sekä antaa uuden innon ja palon kertoa evankeliumia kadulla ja aitovierillä. Kiitos Elon Herra että lähetät työmiehiä ja naisia runsaasti mukaan työhömme.Amen
  - December 12, 2013
 • Rukouspyyntö: Että Jeesus voimakkaasti ohjaisi ja saisimme tilat tehdä töitä sekä rukoilla. Pyydän myös että lapsemme ja vaimoni saisimme olla terveenä sekä olisi sellainen Jumalan armon sekä rakkauden aika, Jeesus me tarvitsemme Sinun hoitoa ja huolenpitoa joka päivä. Kiitos että olet meille Hyvä Paimen ps.23 ja Korkeimman Suoja ps. 91.Kiitos että näihin lupauksiin voimme luottaa .Amen
  - December 11, 2013
 • sijaislapsemme aiotaan ottaa sijaisperheestä pois. Lapsi ollut 3 vuotta, kiintynyt sijaisvanhempiinsa. Sijaisperhe masentunut tämän asian puolesta. Sijaisperheessä ei ole muita lapsia koska biologiset vanhemmat vaativat lapsen toista paikkaa lähemmäksi heitä. Rakas kallis Jeesus auta meitä, kuule rukoukset.
  - December 03, 2013
 • Rukouspyyntö: Että saisi rauhan ja levon vaikka on paljon vastustusta ja jaksaisi tehdä töitä, Herra lähettää todella paljon työmiehiä sekä saamme mennä eteenpäin työssä. Pyydän myös että saisi hyviä, luotetattavia ihmisiä rinnalle ja vaimoni elämästä Herra karsii kaikki turhan pois. Kiitos rukouksistanne.
  - December 01, 2013
 • Esirukouspyyntö. Että Herra Jeesus siunaisi mun ja vaimoni elämän, saisimme kokea Jumalan uskollisuutta joka päivä sekä psalmi 91 ja 23 lupaukset tulisivat väkevästi elämäämme. Jeesus Rakas anna mulle työtoveri, ahkera ja kunnollinen sekä voisimme keskittyä yhdessä työhön ja panostaa aikamme siihen.Kiitos Jeesus
  - November 13, 2013
 • ESIRUKOUSPYYNTÖ: ETTÄ JEESUS AVAA UUDET OVET TEHDÄ EVANKELIUMITYÖTÄ, SIIRTÄÄ ESTEET POIS SEKÄ LÄHETTÄÄ RUNSAASTI TYÖMIEHIÄ SEKÄ NAISIA, ANNA MYÖS PALJON ESIRUKOILIJOITA ETTÄ SAAMME OLLA VOITOLLA NIISSÄ LAAKSOISSA JOIHIN LÄHETÄT.KIITOS TEILLE.
  - November 03, 2013
 • Minulla on tiedossa henkilö, jolle on tapahtunut lapsena pahaa ja hän on ajautunut vääriin porukoihin ja vääriin elämäntapoihin ja eräänlaisen kaksoiselämänkin elämiseen aikuisena. Rukoillaanko sen puolesta, että tuo ihminen saisi eheytyä ja toipua lapsuuden traumoista ja parantua sairauksistaan ja löytäisi myös uskon ja turvaisi Jumalaan asioissaan. Olen sanonut hänelle, että haluan auttaa häntä. Jos on Jumalan tahto, niin rukoillaan siihen mahdollisuutta, että meillä olisi aikaa toisillemme ja tekisimme kaikkea kivaa yhdessä ja voisin samalla olla hänelle esimerkkinä Jeesukseen ja Jumalaan turvaavasta kristitystä. Voisin puhua hälle myös uskonasioista jos sopiva hetki tulee. Rukoillaan myös sen puolesta, että hän voisi vielä saada vauvan ja minä voisin olla apuna sen hoitamisessa. Kiitos muistamisesta ystävän kohdalla. Antakoon Jumala meille hyvän ystävyyden. Jeesuksen nimessä. Amen. Lupaan olla hänelle hyvä ystävä.
  HM - November 02, 2013
 • Rukouspyyntö: Että Herra Jeesus uudistaa uskoni täysin ja korjaa mun ja vaimoni elämää parempaan suuntaan. Tarvitsen Jeesuksen vahvaa kosketusta,että ottaa taakat pois nyt ja että jaksan elää ja tehdä töitä, samoin vaimoni jolla raskas työ sairaalassa. Kiitos muistamisesta.
  - October 30, 2013
 • Rukouspyyntö nuoren miehen puolesta; pelastusta, puolison löytymistä,asuntoa ammattia-työtä ja kaikista sidoksista vapautumista.
  Ahdistunut Lähimmäinen - October 27, 2013
 • Pyydän Jeesus vastaa jotenkin, onko minun oltava yksin ja yksinäinen. Toivon elämänkuppania, olenko liian huono ihminen.
  nainen55 - October 26, 2013
 • Rukouspyyntö, että pystyisin jättämään menneisyyden taakseni. Pyydän viisautta. Olen tullut petetyksi ihmissuhteessa ja minun on vaikea unohtaa tätä ihmistä, vaikka hän on kohdellut minua kaltoin. Edelleen haaveilen yhteenpaluusta. Auta Sinä Jeesus, tapahtukoon Sinun tahtosi tässä ja elämässäni ja vapauta jos on vääriä sidoksia.
  - October 26, 2013
 • RUKOUSPYYNTÖ! VELJENI PUOLESTA ETTÄ JUMALA AUTTAISI HÄNTÄ VAIKEIDEN ASIOIDEN KESKELLÄ ANTAISI TULEVAISUUDEN JA TOIVON SEKÄ PELASTAISI HÄNET JA KOKO PERHEEN. sisr
  - October 24, 2013
 • Rakas taivaanisä pyydän että vapautat miesystäväni alkoholista että hän voisi viettää raitista elämää ja että voimme jatkaa yhteiselämää onnellisina ilman huolia epäilyksiä ja syyttelyitä. Kiitos että kuulit rukoukseni.
  Anna - October 22, 2013
 • RUKOUSPYYNTÖ. Että Herra Jeesus ohjaa tarkasti työtämme, elämäämme ja saan paljon hyviä ja uskollisia työtovereita. Jeesus pyydän myös terveyttä mulle ja vaimolleni sekä jaksamista joka päivä.Jeesus anna rauha ja ilo ja murtukoon pimeyden valta elämästämme.amen
  - October 19, 2013
 • Rukouspyyntö, että Jumala armossaan antaisi minulle uskovan aviomiehen ja myös jonain päivänä lapsia. Rukouspyyntö myös läheisten uskoontulon puolesta.
  - October 19, 2013
 • Rukouspyyntö: Jeesus anna mulle hyvä työtoveri mukaan työhön ja siunaa että jaksamme tehdä hommia.Kiitos Jeesus että annat tulen ja voitelun rukoilla maanantai-iltaisin ja tuo paljon uusia rukoilijoita mukaan sekä syksyn ja talven kaikki evankeliumitapahtumat menisi hyvin hyvässä säässä.Kiitos kun muistatte näitä aiheita.
  - October 14, 2013
 • että Jeesus pelastais Johannan ja yhdistäis meidät ja muuttais minut oman tahtonsa mukaan.
  Pg - October 14, 2013
 • Rukouspyyntö omaisten, läheisten ja työtoverien sekä naapurien uskoontulon puolesta. Rukouspyyntö, että Jumala johdattaisi elämääni uskovan ja juuri minulle sopivan aviomiehen ja voisin saada myös perheen jonain päivänä.
  - October 13, 2013
 • Rukouspyyntö: Että Jeesus väkevästi johtaa työtäni ja saan oikeat työtoverit rinnaalle. Jeesus pyydän myös hyvää säätä niille päiville kun olemme ulkona kertomassa evankeliumia sekä saan oikeat yhteistyökumppanit ensi vuodelle. Kiitos Jeesus että annat voitelun rukoilla, terveyttä sekä avioliittooni sovun ja rauhan .Kiitos muistamisesta.
  - September 29, 2013
 • Tulin vuosi sitten petetyksi, elämäni särkyi todella pahasti. Ahdisti ja masensi. Herra on kantanut minua tähän asti ja kiitän Häntä siitä. Kiitos Herra, että tiedät kaiken elämästäni ja voin jättää kaikki asiani sinun hoitoosi ja johdatukseesi. Anna Herra voimasi ja Pyhä Henkesi kestää elämän koetuksissa.
  - September 28, 2013
 • Pyydän kohteliaimmin esirukousta vaimoni epäselviin selkä- munuaisoireisiin. Herra tee niinkuin parhaaksi näet.
  t s - September 23, 2013
 • Pyydän aviopuolisoa ja lapsia.
  - September 20, 2013
 • psyykkeeni puolesta.olen itkuinen nykyään.veljelleni pelastumista ja raitistumista.hän oli pitkään vain viikonloppu juoja,nyt kokenut suuren menetyksen.
  - September 19, 2013
 • muistakaa rukouksissa että selviän taloudlllista vaikeuksista mulla pitäsi saada jostain kasan huomisen mennessä 1300euro raha enkä tiedä mistä että autasi tässä asissa mua kiitos herrani mitä teet
  unelma palmi - September 18, 2013
 • Rukouspyyntö 16-v pojan puolesta.Poika yrittää päästä ilman vanhempien suostumusta muuttamaan kotoa pois eikä häntä todellakaan voi päästää yksin asumaan erinäisten asioitten takia.Rukoilkaa että Jeesus ilmestyy ja laittaa esteet muutolle ja poika lopetta puheet muuttamisesta.Vain Jeesus voi auttaa.
  äiti - September 13, 2013
 • Sukulaismiehelle asuntoa ja pelastusta.
  - September 11, 2013
 • Rukouspyyntö: Että Jeesus väkevästi siunaisi loppusyksyn ja työt sujuisi hyvin niin mulla kuin vaimollani sekä viidellä lapsellamme. Pyydän myös että Herra Jeesus lähettää työtiimiin uutta väkeä ja myös musiikkiväkeä syksyn tapahtumiin, Jeesus pitää meidät terveenä, elinvoimaisina ja saamme paljon rukoilla ja lukea Raamattua.Kiitos
  - September 11, 2013
 • Anteeksiantoa, sovintoa ja rakkautta L:n ja J:n avioliittoon, joka solmittiin taivaallisen Isämme edessä. Jeesus Kristus on Herra ja Vapahtaja.
  - September 07, 2013
 • Auta Jeesus, en jaksa tätä tilannetta enää, enkä tiedä miten elämäni jatkuu tästä eteenpäin. Tuntuu, että asiat menevät vain koko ajan vaikeammiksi, auta minua. Sinä olet luvannut taistella puolestamme. Jos voin asiassa itse jotain tehdä niin vaikuta tahtomiseeni ja tekemiseeni.
  - September 06, 2013
 • Kiitos rukoilijat että rukoilette enoni puolesta että hän saa terveyden haimasyövästä. Kiitos jo etukäteen Herralle.
  Marko Lähdekallio - September 04, 2013
 • Että saatananpalvonta lakkaa ja sen nykyiset keinot toimia paljastuvat ja ne voitaisiin lopettaa.Näitä ovat esim. rikollisuusta, murhat, huumeita, prostituutiota ja sähköllä tappamista koteihin virtapiirejä etsimällä. Rukoillaan että salassa ollut toiminta paljastuu ja loppuu.
  tiku - August 31, 2013
 • Pyydän esirukousta vaimoni selän paranemisen puolesta.
  t s - August 31, 2013
 • Rukouspyyntöni: Veljeni Esko sairastaa pahaa kaulasyöpää,saa stytostaatti ja sädehoitoa,Jeesus,ole Korkeimpana Ylilâäkärinä hoidoissa,paranna syöpäsolut,kiitos Jeesus kallis!! Pelasta Esko,ota omaksesi,anna uskon lahja,vedå puoleesi armollasi!! Vapauta alkoholin kahleista! Siskoni Pirjo sairastaa myös vakavasti, anna hänelle voimia kulkea Taivaan Isän viitoittamaa tietä kaiken kivun ja tuskan keskelläkin!! Kosketa, paranna!! Itselläni on tosi rankka,aivan jatkuva päänsärky, eikä mikään auta, Jeesus anna ylhäältä apusi, kiitos että voin luottaa siihen!!
  - August 29, 2013
 • Rukouspyyntö: Meillä paljon työtä kaduilla ja toreilla, rukoillaan että Herra lähettää työmiehiä sekä naisia ja saamme hyvät musiikit myös sinne. Rakas Jeesus varjele hajaannukselta ja että ryhmä pysyy kasassa sekä jaksamme tehdä työtä yhdessä vuodesta vuoteen. Jeesus siunaa tulevat maanantain rukouksillat että saamme siellä löytää Herran suunnitelman ja voitele rukouksen hengellä.Kiitos
  - August 25, 2013
 • Jeesus Kristus Jumalan Poika armahda minua ja anna minulle rakastava, uskova ja juuri minulle sopiva puoliso ja myös perhe. Tapahtukoon sinun tahtosi Herra Jeesus Kristus elämässäni.
  odottava - August 11, 2013
 • Avioliittomme on hajoamassa,pyydän esirukousta tilanteeseen.
  ov - August 11, 2013
 • Rukouspyyntö, että en jäisi pimeään, mieleni tai vihan suojiin tai toimisi täysin Jumalaa tai itseäni/muita vastaan. Minun tulisi vielä jotenkin pysyä Hengessä ja tarvitsisin viisautta, halua. Kiitos. Myös läheisiä saa muistaa.
  - August 10, 2013
 • rukoilkaa,ettei Raamatun lukeminen olisi minulle"pakkopullaa."olen itsekin rukoillut sitä,mutta muutosta ei ole tapahtunut.lisäksi raha-tilanteeni puolesta,etten joutuisi"kerjäämään" ruokaa ystäviltä enää. myös uniongelmieni puolesta.
  - August 10, 2013
 • perheen puolesta että Jeesus eheyttäis
  pertti - August 08, 2013
 • Kiitos Jeesus Kristus kaikesta ja kiitos myös kuluneesta kesälomastani, jonka olet Herra Jeesus siunannut. Kiitos, että siunaat tulevan työvuoden ja siunaat myös tulevan tutkimukseni ja kiitos tulevasta vastauksesta tutkimuksesta. Kiitos, että tiedät myös huokaukseni tulevaisuuteni ja oman paikkani osalta. Siunaa ja pelasta sukulaiset ja läheiset.
  - August 03, 2013
 • Minulla on runsasta hiustenlähtöä, ollut jo kauan. Siihen toivoisin apua. Sitten on taloudellinen tilanne todella paha, sinnittelen sillä vähällä mitä saan, eikä se riitä kaikkeen tärkeään. Minulla on työpaikka joka aiheuttaa stressiä, haluaisin jättää tämän työpaikan ja tehdä työkseni sitä mitä harrastan, en vain voi.. Olen toivonut jo vuosia muutosta tähän. En jaksa enää.. Pyydän parannuksia näihin asoihin.
  Maisa - August 03, 2013
 • Hei, pyydän rukousta että saisimme uusiin, syksyllä alkaviin rukousiltoihin paljon rukoilijoita, Pyhän Hengen läsnäolon ja selkeän järjestyksen miten viedä iltoja eteenpäin.Nyt alussa on tärkeää että lähtee hyvin käyntiin ja mukaan tulee oikeat ihmiset myös. Pyydän myös että avioliitossa on rauha ja mun ja vaimoni pieni loma menisi siunatusti ja turvallisesti. Kiitos muistamisesta.
  - August 02, 2013
 • avioliittomme puolesta.
  ossi vaitinen - July 31, 2013
 • Toivon että miespuolinen ystäväni tulee uskoon ja vapautuu päihteistä sekä vääristä ihmissuhteista. Itselleni toivon puolisoa ja terveýttä. Sukulaisille toivon uskoontuloa ja terveyttä.
  Erika Andersson - July 29, 2013
 • Esirukouspyyntö, että jos se on Herran tahto niin Hän johdattaisi ex-mieheni takaisin luokseni ja saisimme uuden mahdollisuuden aloittaa alusta.
  taipuva - July 26, 2013
 • Pyydän esirukousta,että häirikköpariskunta naapurista lopettaisi häiriköinnin ja saisin nukkua!1,5v.ovat jo häirinneet,lähes tauotta!En jaksaisi valvoa enää!Sydämestä ottaa!Milloin vastaat Jumala!
  Pirkko-Liisa Lahti - July 21, 2013
 • Jeesus, saanko koskaan kokea aitoa rakkautta, ilman ehtoja.
  tukehdun yksinäisyyteen - July 20, 2013
 • Toivon ja etsin elämääni miestä, puolisoa. On ikävä olla yksin. Herra johdata ja auta, sulje ovia vääriltä valinnoilta ja tarpeettomilta kohtaamisilta. Auta että se oikea tulisi vastaan.
  sisar - July 18, 2013
 • Rukoilkaa helpotusta taloudelliseen ahdinkoon.
  Helena - July 14, 2013
 • Olen miettinyt saanko enää koskaan kokea rakkautta. Anon Jeesuksen Kristuksen nimessä, että voisin saada rinnalleni pian elämänkumppanin. Olen ollut pitkään yksin ja kaipaan rakkautta elämääni. Sinä Herra tiedät, että ihmisen ei ole hyvä olla yksin ja Sinä olet luonut hänelle toisen ihmisen. Olisiko minuakin varten luotu joku, joka voisi rakastaa minua?
  - July 12, 2013
 • Rukouspyyntö: Että Jeesus väkevästi ohjaisi elämääni ja saisimme vaimon kanssa viisautta ja tarkkuutta kaikkeen . Pyydän että Herra tuo oikeat työtoverit rinnalle ja saamme rauhassa tehdä töitä, rohkeutta ja lujuutta pysyä siinä mikä on oikein. Pyydän myös että saisimme olla terveenä sekä psalmi 91 ja 23 siunauksia koko perheemme ylle johon kuuluu viisi lasta. Kiitos paljon Teille muistamisesta.
  - July 12, 2013
 • Vaimo Martinasta. kiitos Jeesus. Amen.
  TH - July 08, 2013
 • Jeesus, auta Reijoa sydän- ja diabetesvaivoissa. Herra sinä olet paras lääkäri. Auta häntä ottamaan sinut vastaan vapahtajanaan ja parantajanaan.
  ystävä - July 05, 2013
 • Jeesus , pyydän apuasi, johdata asiaa, anna viisautta,alanko seurustelella miehen kanssa johon olen juuri tutustunut.
  sisar - July 05, 2013
 • Johannan puolesta että pelastuis ja Jumala muuttais minut ja eheyttäis perheemme
  PG - July 04, 2013
 • Rukouspyyntö: Pyydän että Jeesus murtaa kaikki sairaudet minusta ja vaimostani , saamme voimia ja hyvän terveyden sekä jaksamme tehdä töitä.amen
  - July 01, 2013
 • Pyydän rukousta että vaimoni vapautuu kaikesta turhasta ja saa uuden sydämen ja ensirakkauden Jeesukseen .Jeesus siunaa vaimoani ja poista väärät kaverit ym nyt.Jeesus anna avioliittomme olla Raamatullinen.amen
  - June 23, 2013
 • Rukouspyyntö: auta Jeesus minua eron jälkeen. Kärsin kovasti. Minun on vaikea ymmärtää sallimustasi tässä asiassa, että tämä ihmissuhde päättyi ja mies löysi toisen naisen. Jeesus auta minua ja tapahtukoon Sinun paras tahtosi elämässäni ja johdata Sinä minua tahtosi mukaan. Rakastan vieläkin tätä miestä. En pysty itse tekemään mitään, haluan antaa koko tämän asian Sinun käsiisi, hoida sinä tätä asiaa, minä en pysty, enkä voi.
  - June 23, 2013
 • Ruk.pyyntö: Että Jeesus voimakkaasti veisi työtään eteenpäin ja saisimme voittaa sieluja, tiimissä olisi hyvät ja terveet välit sekä Herra pitäisi kaikista asioista huolen sekä esirukoilijoita/paastoajia tarpeeksi. Pyydän myös että osaisi johtaa tätä työtä ja saisi hyvät ja luotettavat yht.työkumppanit sekä perheessäni on rauha ja Jumalan hyvyys läsnä. Kiitos kun muistatte näitä asioita.
  - June 21, 2013
 • Pyydän rukoustukea elämääni. Olen niin väsynyt ja välillä toivottomuus valtaa mieleni. Anna Jeesus Kristus minun kokea elämäni merkityksellisenä. Olen rukoillut pitkään puolisoa ja perhettä. Elämäni on niin tyhjää ja yksinäistä. Tuntuu ettei minun olemassaolollani ole mitään merkitystä tässä maailmassa.
  arvoton - June 21, 2013
 • Pyydän rukoilemaan poikaystäväni puolesta.On alkanut tuntumaan,että hänellä saattaisi olla alkoholi ongelma. Jää usein baari reissuilleen ja kun sanoo menevänsä jonnekkin niin meneekin baariin. Syyttää vielä minua,että minulla olisi ongelma ja,että minä kävisin baareissa vaikka asia on toisinpäin. Hän jäänyt valheista kiinni,mutta sittenkin kieltää kaiken eikä tunnusta mitään vaikka on todisteet. Hän myös valehtelee jatkuvasti milloin mistäkin ja ihan pienistäkin asioista,hän myös suurentelee asioita ja keksii ihmeellisiä juttuja ja syytöksiä mitkä ei ole totta. Olen kärsinyt tässä suhteessa paljon ja antanut hänelle aina uuden mahdollisuuden,mutta sama meno on jatkunut. Hän ei pyytele anteeksi tekosiaan eikä ota vastuuta omista tempuistaan. Asumme yhdessä ja jouduin muutama päivä sitten lähtemään ystävän luo koska en pysty luottamaan mieheeni yhtään ja hänen käytös satuttaa ja tunnen oloni jatkuvasti pahaksi kun joudun pelkäämään milloin hän taas lähtee ja epäilen häntä nykyään kaikessa mitä hän sanoo tai minne menee. Pyydän,että parannatte hänet ja,että hän tulisi uskoon.
  Nainen32 - June 17, 2013
 • Pyydän esirukousta ahdistuksiini, Jumalan äänen kuulemista ja hänen rauhaa.
  Nk - June 15, 2013
 • Auta Jumala sinä tiedät kaiken ja tämän 7 v. kestäneen ihmissuhde sotku. Auta että ne selviää jo. Minulla ei ole ollut luotettavia läheisiä, ystäviä ja viranomaisetkin ovat ottaneet minut pelinappulaksi. Seläntakana puhutaan paljon pahaa ja taloudellinen tilanteenikin on niin heikko. Olen moninkertainen uhri ja jäänyt siihen asemaan, vapauta Jeesus nyt siitä ja auta Jeesus. Kiitos Jeesus.
  leila - June 14, 2013
 • PYYDÄN RUKOUSTA ETTÄ RUKOUSILLAT UUDISTUU JOITA PIDÄMME PERJANTAISIN KODISSA JA SINNE TULISI HYVÄ AIKA. PYYDÄN MYÖS VOITELUA ETTÄ OPIN JULISTAMAAN SANAA JA OSAISIN PUHUA NIINKUIN PITÄÄ.KIITOS MUISTAMISESTA
  - June 12, 2013
 • Masentaa tosi paljon ja on itkuinen paha olo. En jaksa kertoa syitä. Voisitteko rukoilla mun puolesta?
  naishenkilö - June 10, 2013
 • Rukouspyyntö. Että vaimoni voisi uudistua ja Jeesus ottaa mustat palat pois sydämestä niin että tulisi täyteen rakkautta ja iloa sekä lukisi Raamattua ja rukoilisi . Kiitos Jeesus että siunaat myös Heimon työasiat ja anna läpimurto niihin nyt. Kiitos
  - June 09, 2013
 • Ruk.pyyntö seurakunnalle. Että Jeesus antaa väkevän siunauksen ja saan tosi tarkan johdatuksen työssäni sekä saan oikeat työtoverit. Pyydän että Jeesus avaa ovet ja poistaa esteet ja vaimoni kanssa on hyvät ja rakkaat välit.Kiitos
  - June 09, 2013
 • Esirukouspyyntö, että löytäisin pian Jumalan minulle tarkoittaman puolison ja voisin vielä tulevaisuudessa saada myös perheen.
  - June 08, 2013
 • Rukoilisitteko, että saisin kaikki valheeni ihmisille tunnustettua. Ja että Herra auttaisi kaikissa vaikeissa asioissa, joita hän on elämääni sallinut.
  Leena - May 31, 2013
 • Jeesus, siunaa tämän kevään ylioppilaita ja johdata heitä elämässä eteenpäin!
  "Ope" - May 31, 2013
 • Ruk.pyyntö: Että Jeesus antaa lisää vastuunkantajia ja apua työhömme sekä auttaa myös talousasioissa. Pyydän että saamme rauhan avioliittoomme ja hyvän kesän tehdä evankeliumintyötä sekä tarkkaa johdatusta joka päivälle.Jeesus Rakas anna psalmi 91 ja 23 siunaukset ja turva elämääme sekä tiimin ylle.Kiitos kun muistatte. Kiitos myös aikaisemmista rukouksistanne ,niihin on tullut vastauksia.
  - May 30, 2013
 • Rakas Jeesus, paranna lonkkani että voin hoitaa lapsenlastani, ulkoiluttaa häntä. Vanhemmat lähtevät huomenna matkalle ja minä jään heidän kotiinsa lasten kanssa. Siunaa heidän matkansa ja varjele, samoin minut ja lapsenlapset. Suojaa myös tyhjä kotini. Anna minulle turvallinen loppuelämä. Siunaa koko perhekuntani suuressa armossasi ja rakkaudessasi. Anna rauhaa ja rakkautta kaikille Kristuksessa Jeesuksessa, Herrassamme ja Vapahtajassamme. Amen.
  vanhus - May 28, 2013
 • Ulkoministeri Tuomioja on Israelissa. Rukoillaan hänelle viisautta ja ettei olisi niin Israel-vastainen.
  Kaija Halonen - May 20, 2013
 • Rukouspyyntö: että Jeesus väkevästi siunaa tämän kesän ja Jeesus antaa viidelle lapsellemme hyvän elämän ja tulevaisuuden sekä turvan joka päivä. Pyydän myös että saisimme vaimoni kanssa täyttyä Jumalan rakkaudella ja viisaudella ja kohdata joka päivä niitä joile voimme kertoa Jeesuksesta ja hänen muuttavasta voimasta.Jeesus siunaa myös nettisivumme ja kotimme sekä taloyhtiö jossa asumme.Kiitos paljon muistamisesta.
  - May 20, 2013
 • Esirukouspyyntö ihmissuhdeasioiden puolesta. Tapahtukoon Herra Jeesus Kristus Sinun hyvä tahtosi ihmissuhteissani. Auta minua eteenpäin ja avaa ne ovet, jotka on tarkoitus avata ja sulje ne ovet, jotka on tarkoitus sulkea. Anna minun katsoa eteenpäin, eikä enää taaksepäin. Anna minulle luja usko ja luottamus Sinun hyvään tahtoosi ja johdatukseesi.
  - May 19, 2013
 • Kiitos Rakas Jeesus, että autat minua ja johdatat elämääni tarkoittamasi puolison. Kiitos, että voisin saada uskovan ja rakastavan miehen ja lapsia, jos se on Herra Jeesus Kristus Sinun tahtosi. Tahdon odottaa sinun johdatustasi ja aikatauluasi tässä asiassa. Anna minulle voimaa. Siunaa läheiseni ja pelasta heidät.
  - May 14, 2013
 • Hei. Voitteko muistaa rukouksin sitä, että kauan minua kiusannut henkilö jättäisi minut jo rauhaan, saisi muuta ajattelemisen aihetta ja kasvaisi ihmisenä tuosta käytöksestä ulos ja jos hänellä jokin ongelma, niin saisi siihen oikeaa apua. Kiitos muistamisesta. t. Henna Makkonen
  H - May 08, 2013
 • Rukouspyyntö: Pyydän että Jeesus todella johdattaa tarkasti ja tänä kesänä saisi läpimurron evankeliumintyössä . Pyydän että Herra lähettää työmiehiä ja naisia sekä hyvän musiikkiväen mukaan. Jeesus anna tosi hyviä lenkkejä koiran ja vaimon kanssa että pysymme virkeänä ja saisi paljon rukoilla ja virvoittua perjantai-iltojen rukousillossa. Kiitos Amen
  - May 05, 2013
 • Rukouspyyntö: Että Jeesus väkevästi johtaa evankeliumintyötä ja lähettää oiketa ihmiset mukaan ja saamme päivin-öin kertoa evankeliumia pitkin kaupunkia. Kiitos Jeesus että kalusto toimii ja meillä on paljon esirukoilijoita sekä niitä jotka auttaa myös taloudellisesti työtämme.Jeesus ole meille armolinen ja anna tosi siunattu kesä.Kiitos kun muistatte.
  - April 28, 2013
 • Joudun hammasremonttiin mikä maksaa 1700€, auta Hyvä Jumala jotenkin. Ei minulla ole sellaisia rahoja.
  sisar - April 24, 2013
 • Rakas Jeesus ratkaise tämä minulle niin kipeä ihmissuhdeasia. Pyydän itselleni aviopuolisoa ja perhettä. Tapahtukoon Herra Sinun tahtosi mukaan tässä asiassa.
  - April 05, 2013
 • Rukoilkaaa tyttäreni puolesta jolla on suuria ongelmia ,toivon Jumalan kosketusta pikaisesti hänen elämässään!! <3
  - April 03, 2013